![]() |
Quote:
A-ban az országok nagy része 1 szemes, elvétve vannak kékek... Így az nem vmi jó példa ide... sztem ott nem is lényeges a szem, csak a klánvagyon :) |
Szerintem vannak benne elgondolkodtató ötletek.
A szemek maluszai nem nagyon tetszenek, elég bonyolult ez a játék egy kezdőnek így is... Viszont az, hogy 8 szemet át lehessen váltani egy "szuper szemre" az megérne egy misét, abban látok fantáziát. |
Quote:
|
Quote:
Ha lesz 15 szemed, abból már 8-at lehet, hogy Te is átváltanál. |
Bevallom, hogy engem egy picit zavar ez a "dögöljön meg mindenki, aki régebbóta játszik, mint én" mentalitás.
Azzal, hogy valaki régóta játszik, nem lehet óriási előnyökhöz jutni a tapasztalaton felül. Azt pedig nem lehet úgysem elvenni. A több személyiség folyamatosan egyre nehezebb követelmények elé állít. Ne akarjunk valakit CSAK AZÉRT büntetni, mert egy fél évvel előbb kezdte a játékot. Ha más ok van rá, akkor halljuk, de nekem most simán az jött le, hogy de rossz, hogy más régebbóta játszik, adjunk már neki mégtöbb hátrányt. |
a hátrány egész jó ötlet, de kérdéses, hogy 3-4 személyiség után nem-e nagyon idegesítő hogy torlódnak a hátrányok...
ez a szuper nyolcas személyiség viszont szerintem nagyon rossz ötlet. az egy személyiségesek alapból hátránnyal kezdenek egy 9 vagy 10 személyiséges ellen, viszont egy ilyennel már röhögve mennek végig a kezdőkön |
szerintem ezek nem olyan óriási hátrányok.
de így talán felesleges is. nekem a 8szemes rész tetszik, de nem ilyen formában, mert ez nagyon durva előnyökhöz juttatja a sok szemeseket. én úgy módosítanám hogy +10% támadó v. védőerő, plussz 5% férőhely vagy ezt a részt ki is huznam. vagy legyen a katona kepzes ideje minimum 15 kör, vagy csak a tovabbkepzes legyen gyorsitva. esetleg hozza lehetne venni a tekercs iras gyorsitasat 15 korre. a foglalasnal, illetve minden egyeb tamadasnal en monjuk 5 vagy 10 %ra emelnem a bonuszt. a tobbit hagynam ekkor a ferohely bonuszt, es a gyorsitott kepzest kiveve (vagy tekercsek) majdhogynem minden összeszedhető egyeb szemelyisegekbol, pl tudos, harcos, tulelo... |
Quote:
De hogy elfogadhatóbb legye számukra is, élnék a módosítás lehetőségével. Példának a kereskedőt veszem, az sorban az első. Kereskedő v.1. - Fele annyi pénzt visznek tőle + kamatozik bank - Akinek ez kell ezt választja Kereskedő v.2. - Fele annyi pénzt visznek tőle + kamatozik bank + bankokként 0,2%-al (max 30%) emeli a félretehető pénzösszeget De! Emiatt a 50%-al több zsoldot fizetnek. - Akinek ez kell ezt választja Így senki sem veheti ezt az elért eredményei elleni támadásnak. Ez a "választás" opció a legegyszerűbb megoldás erre, igaz biztos van elegánsabb. Erről kellene inkább szólni a beszélgetésnek. |
Quote:
|
Olvasgattam... hát mit mondjak, jó nagy marhaságok :)
Nem tagadom, előny a sok szem, de ha csak 1 lenne se játszanánk/harcolnánk máshogy. Elsősorban a tapasztalat az előnyünk, nem az a néhány személyiségünk.... Ha indítanék egy új orit, a kezdők azzal se tudnának lépést tartani. Akkor nem mindegy van e sok szem vagy nincs? Amennyi előnye meg van, annyi akad hátrányba is. Pl. lassan fordul B-ből egy olyan szövetség ahol fordulás után lesz 10 és 9 szemes, vagyis az első hely kell mind a kettőnek. Érdekes lesz.... |
All times are GMT +1. The time now is 23:48. |