![]() |
és az enyém ha jól tudom, hogy mire gondolsz... :D:D:D
|
Quote:
Amúgy sztem ha lesz valamilyen fokú tekivédelem, és a piac védi a raktárat, akkor az éplista elrejtés is igen hasznos tud lenni egy törpének, igaz túl sok a ha, de a fejembe olyan szépen öszepasszolnak a dolgok:) u.i.: tök hülyeség hogy az idézetben szereplő smilekat is beleszámolja a 4be |
Ja, amúgy meg azt is megírhatnád, h miért rossz az ötlet, mert aki így gondolta az meg is indokolta, nem pedig szidta, h így gagyi, úgy gagyi. Meg amit az előbb írtál az jó, csak kivitelezhetetlen.
|
Quote:
|
Quote:
Ezért gondoltam tejles raktárkulcsra, mert akkor legalább lehetne egy kicsit felhalmozni és ügyesebben piacozni, abból meg bőven telne tekire. |
Quote:
|
Na ez látod kielégítő indoklás volt! Köszönöm a véleményt, igazat adok Neked, csak mire ez megvalósul, az elég sok idő, de hátha egyszer....
|
ellenvetés.
Quote:
Szerintem a törpe eggyáltalán nem használhatatlan alacsonyabb szinteken sem. Bár rendkivül örülnék ennek a módositásnak de azt kell mondjam hogy alsobb szinteken is nagyszerüen játszható a törpe enélkül is. Én már rengeteg fejjel voltam rengeteg országom volt de a törpén kivül mind elég csunyán elbukott. Lehet hogy én nem tudom kezelni a többit de a törpös orim rendkivül jol müködik a 4. szinten. Van a törpnek az a rendkivül pozitiv tulajdonsága hogy a bányái és a kovácsmühelyei is 200% al többet termelnek. Volt idő amikor csak a fémbányáim és kovácsmühelyeimből profitáltam és az épitkezéseket is piacrol oldottam meg mivel a többi bányámat lebontottam és tökéletesen müködött. Amióta meg hagytam a többi bányából is van olyan nap hogy a 4. szinten napi100 milkát profitálok ami több mint elég. Trmészetesen rengeteget lopnak de még arra nem volt péda még ha annyi lopás is volt hogy 5 percig görgettem le az eseménylistámat :-D akkor se hogy annyit elvittek volna hogy anyagi gondjaim támadjanak. A fennmaradó összeget ha épp a szövieimet várom még elitekre sem tudom költeni. Ennyi pénzből hatalmas hadsereget lehet tartani még ugyis hogy a körönkénti adózott jövedelmem 20000 arannyal kevesebb mint a kiadott. Még igy se volt problémám az orimmal sosem. pedig szállt már rám tolvaj nagyon durván de előbb utóbb lekopott.vagy egyéb okból vagy mert közel jött és lehajítttam a csoport aljára. Isten ments hogy ez ellen a modositások ellen tiltakozzak én csak azt monom hogy a törpe igenis remekül játszható faj. Sőt szerintem az eggyik legjobb. |
Adná az isten h ott legyél ahol nekem épp tolis orim van, a témát lehetne folytatni itt http://forum.queosia.com/showthread.php?t=404 ezt meg akár le is lehetne zárni. A törpe játszhatatlan lent, ezt bizonyítottuk már, esetleg azokat elolvashatnád.
|
A téma tényleg lezártnak tekinthető, mióta indítottam beláttam, h inkább a tekiket kéne védeni 1 kicsit. Elég lenne csak a lakitekit is, de legalább azt kéne védeni. Ez persze másik téma, de mindegy. Ha vki okosan játszik törppel, akkor nem hiszem, h sokminden van a raktárakban, mert majdnem minden megy a piacra.
Utólag már látom, h nem jó ötlet volt ez a Teljes Raktárkulcs, de legalább még egy lehetőséget kilőttünk. Ezzel is közelebb kerülünk a megoldáshoz a törpe fajvarijával kapcsolatban. Köszönöm mindenki véleményét, én is úgy hiszem, h a témát nyugodtan le lehet zárni. |
All times are GMT +1. The time now is 12:05. |