![]() |
Quote:
Inkább javaslom, hogy legyen ezek után könnyebben feltehető a megtévesztés, mondjuk olyan arányban mint a tiszta... bár akár maradhat ilyen nehezen felrakható is, hisz végülis ezt ritkábban fogod használni, mert csak akkor van rá szükség mikor lopsz...:) |
Quote:
Ha az előző 5letem durva volt, akkor legyen inkább az, hogy ha buksz, akkor kiírja, hogy ki bukott (mintha nem lenne a mostani értelemben vett vari), viszont ha az ellenfél nézi a térkapuk felderítését, akkor mondjuk x%-ban mást mutasson... Szerintem így jobb lenne. És egészen addig menne ez a dolog, ameddig megy a varázslat. Tehát ugye 10 körig él a térkapu. Ha csak 5 körig teszed fel a megtévesztés varázslatot, akkor az ellenfél ha 5 körig néz térkapuk felderítését, akkor x%-ban lát csak valós adatot. Ha viszont 6 kör elteltével néz térkapuk felderítését, akkor már 100%, hogy valós adatot lát (tehát lejárt már a forrásország megtévesztés varázslata) Remélem érthető voltam :D |
Quote:
Igen az voltál, de pont erre az ötletre írtam feljebb, hogy miért nem jó szerintem (plusz hiába csak 5 körig van fent, logikusan felteszem még 5 körig utána is)... A te ötleted ezzel az ellenfél toli beáll effektel az a baj (és ezért dúrva), mert gyakorlatilag nem csak a lopással gyengíted az ellent, hanem még azzal is, hogy ha beférsz hozzá, akkor a tolija is fogy... ezt ha még megtámogatot kicsit varikkal is (pld szöviben), akkor egy tolis orit fullra ki lehet csinálni secperc alatt... Én továbbra is azt támogatom, hogy az esetleges lebukás esetén kevesebb toli halljon meg, ha fentvan ez a vari... |
de most X% hogy hazdnak a tolik ha hazudnak nagy mázli jóvan nem árultak el minket de még hogy tk-nál is más legyen ahoz má nagyon nagy szerencse kell
|
Quote:
szóval térkapufelderítésnél ha látom az ország nevét akkor biztos ő nyitotta, viszont x%ban nem tudom ki nyitott rám térkaput, csak azt hogy valaki nyitott és akkor nem lenne az, hogy szegény élőhalottat gyanusítom a lopással :D |
Quote:
|
Quote:
sztem is jó ötlet |
Quote:
Az az ötlet sem rossz, csak azt már nem megtévesztésnek kéne hívni, hanem sorozásnak...:D |
Quote:
"A lebukott tolvajok mondjuk 10-30%-át (random, hogy ne tudd meg egyből, hogy neki mennyi tolvaja volt) ha megy ez a varázslat át tudod csábítani a Te tolvajaid közé. Mivel nagyon nehéz ez a varázslat, így nehéz folyamatosan tartani is (még helytartóval is)..." Igen, ez azt jelenti, hogy ha bukik nálad 600 tolvaj, akkor 60-180 tolvaj (random) átáll hozzád (ugye azért kell a random, mert bukásnál a tolvajok 5%-a bukik. Így ha látod, hogy 60 tolvaj beállt hozzád, abból vissza tudnád számolni, hogy mennyi tolvaja van). Így már érthető? És még így is durvának tartod? És át kéne keresztelni "csábítás" varázslatnak :D |
Az milyen lenne ha megtévesztés esetén, térkapunézésnél kiírna 8-10 országot randomban a közelből, köztük a valódi tettest is. Második alkalommal már csak 20-30% ban ugyanazokat írná ki. Harmadikra már tutira ki lehetne szűrni ki volt az. :D Így a visszajáró tolisok tuti kiszűrhetőek lennének, az alkalmi kiváncsiskodók pedig viszonylag rejtve maradhatnának. :)
Vélemény? :confused: |
All times are GMT +1. The time now is 23:43. |