Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdések a 2011-es azonosítással kapcsolatban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4625)

Ati 10-05-2011 13:38

Mégegy fontos dolog: aki letiltotta a címét, hogy többet oda ne küldjünk levelet, az nem fogja megkapni a leveleinket, hiszen azért tiltotta le, hogy ne is küldjünk. Volt már olyan, hogy valaki emiatt nem kapta meg az azonosító kódot.

(Démonka, ha ugyanarról a címről van szó, amivel itt fórumon vagy, akkor ez Rád nem vonatkozik, ezt most csak általánosságban írtam.)

Pool 10-05-2011 14:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 293130)
Aki nem kapja meg az azonosítókódot, pedig biztosan jó címet adott meg, azt arra kérem, hogy írja meg, hogy megkap-e BÁRMIT a Hódítótól. Események értesítései, jelszóemlékeztető, biztonsági figyelmeztetések, bármi. Ha igen, akkor ezek közül mit?

nekem egy országé 3* is megjött :D

Ati 10-05-2011 14:54

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293136)
nekem egy országé 3* is megjött :D

És akkor csodálkozunk itt, hogy más meg nem kap... Tessék elküldeni valakinek, akinek viszont hiányzik! ;)

(Vicc, senki ne vegye komolyan.)

bububá 10-05-2011 17:34

Sziasztok.
Ati ,a fórumon folytattunk némi eszmecserét a délután folyamán az azonosításommal kapcsolatban.
Van 3 országom amit egyugyanazon e-mailra regeltem ebből 1 amit kellene azonosítanom :Eccermárvoltamitt :) (#645180) [3/G] de sajna a mai napig nem kaptam azonosító kódot.
Az érdekessége a dolognak,hogy ami eddig kellet az országokhoz (24 óra utáni azonosítás) azok az e-mailok megérkeztek.

Ati 10-05-2011 17:46

Quote:

Originally Posted by bububá (Post 293142)
Sziasztok.
Ati ,a fórumon folytattunk némi eszmecserét a délután folyamán az azonosításommal kapcsolatban.
Van 3 országom amit egyugyanazon e-mailra regeltem ebből 1 amit kellene azonosítanom :Eccermárvoltamitt :) (#645180) [3/G] de sajna a mai napig nem kaptam azonosító kódot.
Az érdekessége a dolognak,hogy ami eddig kellet az országokhoz (24 óra utáni azonosítás) azok az e-mailok megérkeztek.

4 országod 3 különböző címen van. Az elmondás alapján ezek közül csak két címről tudsz. Elő kellene keresni a harmadik címet, mert amikor kattintasz a kódlekérésre, akkor megy oda levél minden alkalommal. Nézz be azokra a címekre, amik még szóba jöhetnek. Ha nincs meg, akkor írd át annak az országnak a címét olyan címre, amit rendszeresen használsz.

A belső fórumon kezdőbetűkkel már próbáltam segíteni. Adatvédelmi okból a teljes címet nem adhatom ki, de remélem, hogy egy-egy kezdőbetű segít abban, hogy rátalálj a helyes címre.

bububá 10-05-2011 17:51

de az a röhej,hogy a 3 országot 1 e-mailra regeltem:
Eccermárvoltamitt :) (#645180) [3/G]
Riders of the Apocalypse (#652002) [4/L]
QkuriQ (#654095) [5/W]
ezeknek az országoknak a 24 óra utáni azonosító kódja is arra az e-mailra érkezett.Ezért nem értem a több e-mail létezését.

Ati 10-05-2011 17:52

Néhány olyan szolgáltató, aki eddig visszadobta a levelünket, hamarosan nem fogja. Még kell egy kis időt hagyni, hogy törlődjenek a megjegyzett hibaüzenetek.

Erősen kompromisszumos megoldás született, még nem tudom, hogy örüljek-e neki.

Ati 10-05-2011 17:54

Quote:

Originally Posted by bububá (Post 293144)
de az a röhej,hogy a 3 országot 1 e-mailra regeltem:
Eccermárvoltamitt :) (#645180) [3/G]
Riders of the Apocalypse (#652002) [4/L]
QkuriQ (#654095) [5/W]
ezeknek az országoknak a 24 óra utáni azonosító kódja is arra az e-mailra érkezett.Ezért nem értem a több e-mail létezését.

Nem a regisztrációkor használt e-mail címre küldjük a kódokat, hanem arra, amin MOST van az ország. Az országhoz tartozó e-mail címet bármikor meg lehet változtatni.

A fenti 3 országból kettő van azonos címen, a harmadik nem azon van, mint a másik kettő.

bububá 10-05-2011 17:57

szóval ha most kérem az új e-mailt , elszabizom az országomat és 1 hónap múlva belépek akkor tudom azonosítani?

Ati 10-05-2011 18:18

Quote:

Originally Posted by bububá (Post 293147)
szóval ha most kérem az új e-mailt , elszabizom az országomat és 1 hónap múlva belépek akkor tudom azonosítani?

Ez az egyik lehetőség (most rögtön még csak el se kell szabizni, hiszen most még fejlődik azonosítatlanul is).

A másik lehetőség, hogy a kezdőbetű segítséggel visszaemlékezel, hogy melyik címről lehet szó, és oda belépve rögtön meglesz a kód, amivel tudod az országot azonosítani. Ha ezt sikerül összehozni, akkor is mindenképp javaslok egy címmódosítást, hogy egy címen legyenek az országok, hogy a jövőben ne legyen ilyen kavarodás. A kezdőbetűs segítség: b betűs címből van kettő, gondolom ezek vannak meg, a harmadik cím pedig z-vel, pontosabban zs-vel kezdődik, a kukac utáni rész azonos a másikkal.

All times are GMT +1. The time now is 12:48.