![]() |
Sőt Európa össze országában tudod már használni de akár amerikai vagy ausztrál kiruccanás alkalmával is használható.
Lassan az egész világon ott lesz a lyoness:) Én itt Írországban már lassan 2 éve használom a vásárlásaimnál és ha haza megyek otthon is mindent próbálok ezen keresztül megvenni! Kérdésem az lenne Ati, hogy előbb rendeltem meg a vipet és csak utána adtam meg az ID-t, így is elszámoljátok nekem azt a kedvezményt vagy erről lecsúsztam? Support felé is feltettem ezt a kérdést... Milyen kedvezményt kapunk vip feltöltések után, mennyi %-ot? |
Quote:
Quote:
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy hosszútávon a VIP-re költött pénz 100%-át (és még egy picit) visszakaphatod (kivéve nyilván SMS-nél). |
Quote:
A supportra már írtam:) Szép az a 9%:) Sajnálom, hogy nem én mutattam meg neked:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Köszi szépen! |
Én sajnos eddig csak a vip-en keresztültudom használni ezt, mert itt Ukrajnában még sehol nem találkoztam velük. De ami késik az nem siet. :)
|
Quote:
|
A múltkor nem csináltam meg végül, pedig sokat beszéltünk rajta, de hát enni nem kér egy kártya, max nem használom sokat, ha nem tudom. :)
|
Quote:
Tessék megnézni a honlapot Nincs olyan termék vagy szolgáltatás amit nem lehetne ezen keresztül megvenni. És globális! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:58. |