![]() |
Quote:
(**) A következő kopáskor a maximum alá csökken! Ezeket meg át lehetne alakítani valami szebb formára. :P Meg azt is lehetne, hogy csak akkor írja ki a megjegyzéseket, hogyha van olyan színnel kiemelve szám. |
Quote:
Monitorcserére most épp nem fussa.:P Ilyesmi szín nem lenne jobb? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jó érzékkel fényképezőgépet fogtam és lefotóztam őket, hogy megmutassam én mit látok, aztán jól rájöttem, hogy a szinkombinációk ugyanazok maradtak, így tök ugyanazt látná mindenki mint eddig, ha belinkelem.:D :p Nálam a sötétkék egy kék paca.
Állítgattam a gammát, nagyon fel kell húznom, hogy a sötétebb kék olvasható legyen. Gondolom neked jóval világosabbra van belőve a monitorod. Bár nálam a világos kék még így is jobban látszik. Viszont a piros egyre kevésbé. Ps: CRT monitorom van. Lehet az is befolyásolja. |
Quote:
A kék színnel kapcsolatban: lehetne mindkettőnél a pirosat is használni. Az egyik esetben a tekercsszám van pirossal (ekkor figyelmeztet, hogy alákopik következőnél), másik esetben meg a meglévő százalékmennyiség (ami arra figyelmeztet, hogy nincs meg a maximum %). |
Quote:
|
Ati, nem lenne jobb, ha azokat a színeket használnád, mint pl. a pontlistánál? értem én ezalatt a fekete színt meg a szürkét, de a szöveg legyen ilyen színű, hanem keretben legyen.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:38. |