![]() |
sokat ,
|
de mégis? 24 órát / nap? :D
|
Sztem nem többet,és nem is kevesebbet annál,ami ahhoz kell,hogy az A-ban TOP klánod legyen :)
Csak te 1 orira fordítasz sok időt, ő sokra :) Vajon melyik nehezebb? :) |
Quote:
|
Költői kérdés volt :)
|
Mondjuk nem szamoltam de ez legalabb 300 ori. Nekem 1 volt es egesz jol lekotott, most inditottam megegyet, es kinlodok vele hogy utokepes legyen. Nem is lesz tobb. Ennyi orit hogy tudsz kezelni??? Ha csak napi 1 percet szansz minden orira, es ha 300 van, az 300 perc. Az 5 ora, es napi 1 percet voltal elfoglalva egy orival...hat ezt en keveslem, de en kezdo vagyok. :)
Jah plussz a belepesek...szoval legalabb 6 ora... |
Quote:
|
Nekem is sok orim,át tudom érezni hulla gondjait vmennyire :)
Attól még hogy 300 orija van,nem biztos,hogy mind a 300 elől van.Lehet,hogy 100 szabizik. A 300ból mondjuk 150 pénztermelő ori,amibe nem muszáj belépkedni minden nap,hiszen nem éhezik ki,stb... A nagy bankos oriknál nem árt belépegetni,mert mondjuk 11000 banknál ha nem lépek be 2-3 napig,túlcsorog az ori,és az nem jó :) Nem hinném,hogy hulla mind a 300 orija etetős lenne :) |
max 100 etetős orim van:) és jelenleg minden bentvan, 50-60 kivételével:)
de párnap és előhozok mindent mert szanálgatok:D |
és várjuk kinek mit adol...:D Nekem H-sat, ha van kívánságműsor...:)
Nekem mondjuk csak 25 orim van, de napi 1,5-2 órát ülök gépnél. ha lenne több időm, ami remélem nyáron bekövetkezik, akor simán csinálnék még 75-t hogy pont 100 legyen:) |
All times are GMT +1. The time now is 08:36. |