![]() |
Teljesen megértem, hogy az új játékosokat meg kell tartani valahogy, de nem ez a helyes út, lassan bele sem kell nézniük a súgóba, mert minden tálcán lesz kínálva nekik... rossz irányba haladsz Ati, ez nem kényelmi funkció, ez egyenes út a teljes elkényelmesedéshez...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akkor én például egyáltalán nem értem, hogy Te ezt miért találod hasznosnak.. régi játékosnak szerintem nincs szüksége erre... kb olyan, mintha az épületeknél is oda lenne téve egy mondjuk zöld csillag, hogy nincs piacom..., vagy ha lerombolnak 300 barakkot, akkor nem lesz egy se... |
Legyen azért kikapcsolható, mert engem zavar az a kék csillag az ipar, gazdaság és bányatekiknél. Nagyon is zavarja a szemem.
|
Ez a kikapcsolás ez nem tudom honnan merült fel lehetőségként. Sokezer adat jelenik meg szerte a játékban, mindegyiket nem fogod egyesével állítgatni.
Ezt a kikapcsolás dolgot ezt felejtsd el, és a "miért tetszik", vagy a "miért nem tetszik" kérdésre válaszolj. Köszönöm. |
akkor szűnjön meg, ha nem lehet kapcsolgatni
|
Azért nem tetszik, mert feleslegesen van ott néhány igen zavaró *. A többiek által említett "Soses használom" miatt 3 tekinél feleslegesen van. A piros csillagokat pedig azért tartom zavarónak, mert tényleg egyszerűen ki lehet számolni hogy következő kopásnál maximum alá megy, és nem ér meg annyit nekem az a két piros zavaró csillag.
|
Engem nem izgat, hogy ott van. Lazán ignorálom magamban, ha nem érdekel, csak a szine... Az én monitoromon szembántó. Sötét barna alapon a kék, nemgyerebe. Nem lehetne csak barna csillag max vastagon szedve? Nagyon tovább nem is akarok belefolyni a témába.:) Engem nem zavarna.
|
Quote:
legalább focicsapatokról elnevezett országaim felvehetnék a csillagoknál is a csapat színeit... |
All times are GMT +1. The time now is 13:24. |