Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Tekercskopás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4583)

Debilke 07-05-2011 21:59

Teljesen megértem, hogy az új játékosokat meg kell tartani valahogy, de nem ez a helyes út, lassan bele sem kell nézniük a súgóba, mert minden tálcán lesz kínálva nekik... rossz irányba haladsz Ati, ez nem kényelmi funkció, ez egyenes út a teljes elkényelmesedéshez...

Ati 07-05-2011 22:01

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 289787)
Teljesen megértem, hogy az új játékosokat meg kell tartani valahogy, de nem ez a helyes út, lassan bele sem kell nézniük a súgóba, mert minden tálcán lesz kínálva nekik... rossz irányba haladsz Ati, ez nem kényelmi funkció, ez egyenes út a teljes elkényelmesedéshez...

Ennek az égvilágon semmi köze az új játékosokhoz, hiszen ők ezzel nem is találkoznak. Sőt, ahogy az előbb már írtam, kifejezetten a régi játékosoknak való bővítés.

Debilke 07-05-2011 22:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289788)
Ennek az égvilágon semmi köze az új játékosokhoz, hiszen ők ezzel nem is találkoznak. Sőt, ahogy az előbb már írtam, kifejezetten a régi játékosoknak való bővítés.

Sztem a régi játékosok nevében mondhatom, köszönjük, de nincs szükségünk erre, ki tudjuk magunk is számolni

Zoli 07-05-2011 22:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289788)

Akkor én például egyáltalán nem értem, hogy Te ezt miért találod hasznosnak.. régi játékosnak szerintem nincs szüksége erre...
kb olyan, mintha az épületeknél is oda lenne téve egy mondjuk zöld csillag, hogy nincs piacom..., vagy ha lerombolnak 300 barakkot, akkor nem lesz egy se...

Redback 07-05-2011 22:23

Legyen azért kikapcsolható, mert engem zavar az a kék csillag az ipar, gazdaság és bányatekiknél. Nagyon is zavarja a szemem.

Ati 07-05-2011 22:29

Ez a kikapcsolás ez nem tudom honnan merült fel lehetőségként. Sokezer adat jelenik meg szerte a játékban, mindegyiket nem fogod egyesével állítgatni.

Ezt a kikapcsolás dolgot ezt felejtsd el, és a "miért tetszik", vagy a "miért nem tetszik" kérdésre válaszolj.

Köszönöm.

Zoli 07-05-2011 22:30

akkor szűnjön meg, ha nem lehet kapcsolgatni

Redback 07-05-2011 22:36

Azért nem tetszik, mert feleslegesen van ott néhány igen zavaró *. A többiek által említett "Soses használom" miatt 3 tekinél feleslegesen van. A piros csillagokat pedig azért tartom zavarónak, mert tényleg egyszerűen ki lehet számolni hogy következő kopásnál maximum alá megy, és nem ér meg annyit nekem az a két piros zavaró csillag.

Cassandra 07-05-2011 23:26

Engem nem izgat, hogy ott van. Lazán ignorálom magamban, ha nem érdekel, csak a szine... Az én monitoromon szembántó. Sötét barna alapon a kék, nemgyerebe. Nem lehetne csak barna csillag max vastagon szedve? Nagyon tovább nem is akarok belefolyni a témába.:) Engem nem zavarna.

Pool 07-05-2011 23:29

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 289799)
Engem nem izgat, hogy ott van. Lazán ignorálom magamban, ha nem érdekel, csak a szine... Az én monitoromon szembántó. Sötét barna alapon a kék, nemgyerebe. Nem lehetne csak barna csillag max vastagon szedve? Nagyon tovább nem is akarok belefolyni a témába.:) Engem nem zavarna.

Vagy mindenki kiválaszthatná, milyen színű legyen a két csillag...
legalább focicsapatokról elnevezett országaim felvehetnék a csillagoknál is a csapat színeit...

All times are GMT +1. The time now is 13:24.