![]() |
Quote:
elfnek ha hadis is akar lenni, akkor inkább az ijj+paci(csak ha sokat támad) vagy pedig az ijj+elit a megfelelő haderő persze ez csak az én véleményem és tapasztalatom, lehet hogy mások másként látják |
Quote:
Egyetértek. Az a +2 pont amit más fajokhoz képest a torony ad az elfnek felbecsülhetetlen értékű, vétek lenne elitek miatt elvesztegetni:) |
Quote:
maga a két pont nemsok tényleg, de minél több az ijjász, annál jobban megmutatkozik a védőerőben! :mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Nah, végre egy nekem való topic :D:D
Az angolban van 2 országom. A magyarban 1, és a románban is 1 :D Mind a 4 ori elf :D |
Quote:
|
Hm
Írtam a supportnak, hogy szerintem a súgó nem egyértelmű... Hiszen azt írják, hogy: "a tolvajok mindenbõl 20%-kal kevesebbet zsákmányolnak" Akkor most a varigyilok is "zsákmánynak" minősül? Meg a gyújtogatás is? Nah, mind1, szóval ezt kérdeztem meg a supportot, erre az volt a válasz, hogy: "Kedves Játékosunk! Köszönjük az észrevételt." Nah, megaLOL :D Atis, ha itt vagy mondd már el pls, hogy ez most mit jelent? |
Hát, én úgy nyomtam végig a 4. szintet, hogy elf varisként bevédtem magam íj/toronnyal..(ami a végén úgy nézett ki, hogy volt 8k íjjam toronyban...)
És MF-ként szépen felfedeztem magam a topp 30-ig... :DDD Igaz elég unalmas, mert totál mindenki békén hagyott... :DDD Ezért is váltottam... Szóval nagyon jó az első szinteken, és én is csatlakozom ahhoz a nézethez, ami szerint kezdőknek a legjobb faj... (no meg annak aki gyűjtöget... :DDD) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:52. |