Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Chrome: asztali értesítők (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4551)

Zoli 05-02-2011 20:31

értem, köszi

Ati 05-30-2011 15:10

Mik a tapasztalatok ezzel? Furcsa, hogy alig páran jeleztek ezzel kapcsolatban bármit, pedig a villogók feltalálása óta a legjobb dolog (még a villogóknál is jobb).

Sami 05-30-2011 16:45

Nekem tetszik :)

vityu 05-30-2011 17:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 287891)
Mik a tapasztalatok ezzel? Furcsa, hogy alig páran jeleztek ezzel kapcsolatban bármit, pedig a villogók feltalálása óta a legjobb dolog (még a villogóknál is jobb).

Én nem használom. Nekem a villog is tökéletesen elég. Ettől több nekem nem kell. Ez szerintem csak idegesítene. :)

Ati 05-30-2011 19:22

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287896)
Én nem használom. Nekem a villog is tökéletesen elég. Ettől több nekem nem kell. Ez szerintem csak idegesítene. :)

Az csak akkor villog, ha a Hódítós ablak látszik.

Merengő 05-30-2011 20:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 287898)
Az csak akkor villog, ha a Hódítós ablak látszik.

akkor meg mi értelme?

Ati 05-30-2011 20:20

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 287901)
akkor meg mi értelme?

Hmm? Évekig csak azt használtad. Remélem azért, hogy megtapasztaltad valamennyire az értelmét... :)

Merengő 05-30-2011 20:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 287904)
Hmm? Évekig csak azt használtad. Remélem azért, hogy megtapasztaltad valamennyire az értelmét... :)

félreértettem :D azt hittem akkor van csak értesítő ha az adott oldal látszik :D

Ati 05-30-2011 20:36

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 287906)
félreértettem :D azt hittem akkor van csak értesítő ha az adott oldal látszik :D

A villogó van akkor. Ezzel nincs is gond, ha csak az az ablak van nyitva, de ma már ugye... Most hirtelen összeszámolom, hogy hány tab van nyitva: 8 ffox, és 3 chrome, plusz még 6 ablak, ami nem böngésző. Nem sok esély van arra, hogy pont lássam, amikor villog a villogó.

Ezzel szemben az asztali értesítőt látom mindig, tök mindegy melyik ablakban vagyok éppen, vagy a böngésző melyik tabban van.

Ati 06-16-2011 13:05

Hogy miről kérsz asztali értesítést, miről nem, azt a Beállítások menüpontban meg lehet határozni. Sőt, azt is beállíthatod, hogy az értesítésre kattintva fókuszba kerüljön-e az adott ország.

Részletek a Beállítások súgóban.

(Aki az utóbbi 1-2 napban beállította, annak most újra be kell, ez már a végleges beállítás lesz.)

(A változások életbe lépéséhez a változások elmentése után újra be kell lépni az adott országba.)

Ha egyszerre több országba is belépsz, akkor az asztali értesítőket minden domainen külön engedélyezni kell (szintén a Beállítások menüpontból), ezt azonban böngészőnként csak egyszer kell megtenni.

All times are GMT +1. The time now is 01:33.