![]() |
Nekem 13k heki alatt elszomorító volt a varikkal kapcsolatos tapasztalatom, ezt átlépve azonban jelenleg lubickolok a boldogságban. Nem tudom meddig tart és elkiabálni sem szeretném, de huszonx %-os eséllyel a varik elsőre felmennek kézzel. (koppkoppkopp)
|
Quote:
de az már részletkérdés viszont ha valtoztatunk valamin ne alibimegoldás legyen hanem legyen valami értelme is szerintem |
neknk volt 2 orkunk ugyanolyan morál mindkttő tudós 9600 hekin egyik 1 körre 50000 varival 46%ot írt 10400 hekin meg 50000varival 56%ot írt
ugyan arra a varira |
36 körös fajivari felment A-ban 5% volt az esély :)
Elég gyakran összejön ez így elsőre :D A ht viszont nekem is béna :( |
Quote:
Ha a becslés pontatlan akkor azt is javítani kellene. Ha meg pontos akkor mért ne jelezhetné 2-3 körre is az esélyeket? A HT amúgy tényleg rosszabb eséllyel varázsol mint kellene. :( |
Quote:
csak az a probléma hogy nem minden részén jácchatod el a pontlistának hogy konnyelmuen bánsz a készuliddel es kozel mehetsz 50%-hoz is mert ahol van ellenséges ori, ott bizony sporolni kell keményen vele sőt oriás még 600k hekin is folrak mindent erőltetve, még más fajok tudománya már 100k heki korul végetér és még távolozni se tudnak ha azt a méretet elérik (rengeteg templommal sem) én ahogy megfigyeltem ilyen hullámvolgyek vannak egy sinus jelhez tudnám hasonlitani a sikereséget a hullám tetején frankó az alján pedig elkezdi a hulyeségeit van amikor nagyon konnyen felmegy még máskor majdnem az osszes készulid el kell lőjed rá |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:58. |