Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Firefox 4 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4535)

szamóka 03-24-2011 12:54

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 284369)
3.5.18ról lehet frissíteni 4-re?

99.99%, hogy igen. Ellenben előtte egy biztonsági mentés nem árt.

Ati 03-24-2011 12:56

Volt egy gép kikapcs közben, úgyhogy lemértem az indulási idejét. Amikor már elindult minden a gépen, aminek el kell indulnia, hogy ezzel ne szivassam, akkor katt a böngészőre, és onanntól kezdve 1 perc 15 másodperc volt, mire az összes tabot betöltötte. Ebből az első 1 percben nem adott magáról annyi életjelet sem, hogy a saját ablakát megnyitotta volna.

Ez persze nem jelent különösebb romlást az előző verzióhoz képest, mert az is iszonyat sokára indult.

Na most összehasonlításként elindítom a Chrome-ot... 13 másodperc, és 3 másodperc után már életjelet adott magáról, vagyis az ablaka már megjelent.

Hát, van azért különbség még mindig......... :(

szamóka 03-24-2011 13:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 284371)
Volt egy gép kikapcs közben, úgyhogy lemértem az indulási idejét. Amikor már elindult minden a gépen, aminek el kell indulnia, hogy ezzel ne szivassam, akkor katt a böngészőre, és onanntól kezdve 1 perc 15 másodperc volt, mire az összes tabot betöltötte. Ebből az első 1 percben nem adott magáról annyi életjelet sem, hogy a saját ablakát megnyitotta volna.

Ez persze nem jelent különösebb romlást az előző verzióhoz képest, mert az is iszonyat sokára indult.

Na most összehasonlításként elindítom a Chrome-ot... 13 másodperc, és 3 másodperc után már életjelet adott magáról, vagyis az ablaka már megjelent.

Hát, van azért különbség még mindig......... :(

Hááát, ha az én P4-es laptopomon (2 GHz, 512 DDR I...) 20 másodperc se kell neki, akkor nálad lehet valami bibi. Igaz, hogy csak a kezdőlapot tölti be, de ha utána megnyitok 5 külön lapot, akkor is 1 percen belül vagyok.

Ati 03-24-2011 13:05

Viszont amúgy nem csúnya, és végre a cookie-kat se felejti el önhatalmúlag becsukás után. Úgy néz ki rájöttek, hogy az a koncepció nem volt az igazi, és visszatértek ahhoz a működési elvhez, amit régebben használtak.

Most már csak a memóriahasználatára vagyok kíváncsi hosszabb futás mellett.

Tulajdonképp meg lehet ezt szokni, ha azzal nem száll el.

Ati 03-24-2011 13:06

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 284372)
Hááát, ha az én P4-es laptopomon (2 GHz, 512 DDR I...) 20 másodperc se kell neki, akkor nálad lehet valami bibi. Igaz, hogy csak a kezdőlapot tölti be, de ha utána megnyitok 5 külön lapot, akkor is 1 percen belül vagyok.

Nálam mindig is sokáig tartott az indulás, és ez nemcsak egy gépen. Mindig hitetlenkedve hallgatom, hogy mások 10 másodperc alatt használják a firefox-ot......... :)

szamóka 03-24-2011 13:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 284374)
Nálam mindig is sokáig tartott az indulás, és ez nemcsak egy gépen. Mindig hitetlenkedve hallgatom, hogy mások 10 másodperc alatt használják a firefox-ot......... :)

Sietve hozzáteszem, hogy csak 3 kiegészítőt használok. (Adblock, Flashblock, Tabmix+);)

Szerk.: totál szűz profil, üres kezdőlap, a fent említett laptopon 11 másodperc. :p

Redback 03-24-2011 13:10

Sima FF kezdőlappal, 2 kieggel (Adblock,WebDeveloper) 10 mp-n belül indul a firefox :) most felrakom a négyest, kíváncsi vagyok :)

Ati 03-24-2011 13:12

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 284375)
Sietve hozzáteszem, hogy csak 3 kiegészítőt használok. (Adblock, Flashblock, Tabmix+);)

Szerk.: totál szűz profil, üres kezdőlap, a fent említett laptopon 11 másodperc. :p

Oké, van 8 addon-om. Szerintem ez se kéne, hogy olyan hatalmas mennyiség legyen, hogy ne tudjon vele megbírkózni.

Mindegy, napi 1x kibírom... Amikor SOS kellene a böngésző, akkor szoktam szentségelni... :D

Redback 03-24-2011 13:22

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 284375)

AdBlockból hanyas van? Nekem 1.3.1-re azt írja, nem kompatibilis :S

szamóka 03-24-2011 13:41

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 284378)
AdBlockból hanyas van? Nekem 1.3.1-re azt írja, nem kompatibilis :S

Nekem is az volt, de gombnyomásra frissített 1.3.3-ra.

All times are GMT +1. The time now is 09:49.