![]() |
Telepítettél valamit a telefonra, ami kezeli a wap-ot. Alapból az Android nem érti, hogy mi az: ha egy wap oldallal találkozik, akkor hibát jelez. Nálad valami rendesen átalakítja a wapos oldalt tényleges wapos oldallá, és azt jelzi felénk, hogy a böngésző képes wap-tartalmakat fogadni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Volt valami Delphin böngészőm is, azon is a wapot erőltette. |
Quote:
|
Quote:
Android 2.1 "Böngésző" nevezetű kliens :D Ez van nekem gyárilag. Neked lehet más verzió van meg, azért van ez? És saját böngészőjével normál nézetben még soha nem tapasztaltál olyat mint én? Azt hogy írsz egy szöveget fórumra és mikor elküldöd, akkor lefrissíti önmagát, de a szöveget nem küldi el (és eltűnik). Piacnál ugyanez, beírom mennyi kell és nem veszi meg, csak lefrissül... |
Quote:
Ha valakinek a telefonja kezeli, az attól van, hogy feltelepített valamit, amitől képessé válik erre (ez ki tudja mire van még kihatással, ami a gyári beállítások mellett máshogy működik). |
Leginkább a hódító miatt vettem a telót, hogy mindig minden körülmények között betudjak lépni, ha a helyzet úgy kívánja.
És mielőtt bármit telepítettem volna, ki is próbáltam és már akkor se a normál nézetben jött be. Ezután pakoltam fel az operát. Na majd dobok fel képeket, hátha abból letudtok szűrni valamit. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:47. |