![]() |
Quote:
nem a fedezés a drága,hanem a nyersanyag |
Szerintem lehetne növelni az akciók erejét a kocsmák/templomok arányával.
És akkor máris nem lenne mindegy, hogy 5% kocsmával, vagy 20%al férsz be az óriáshoz. [szerk: (vagy az 1 kocsmás orkhoz, ha "NEM TETSZIK")] Továbbá ezt a 2szemet is lehetne külön erősíteni, de persze úgy, hogy ne megint csak a sokszemes országok járjanak vele jól. |
Quote:
Viszont akkor is a felfedezéshez nyúlnék vissza. Ugyanis ha felfedezek x hektárt, annak kb 10%-a mondjuk bánya, nem tudom pontosan...mindenesetre egy varis, vagy tolis országnak nem feltétlen kell bánya, ezért ha normális épületet akar felhúzni, először fel kell építenie a bányát, majd csak azután, azt lebontva, még kb 10 kör kell, hogy felépüljön a normális épület...ez kb 40 kör felfedezéssel együtt, plusz kidobott nyersanyagok tömkelege. Lehet jobb lenne, ha a felfedezés idejét le lehetne csökkenteni, úgy, mint az épületek építési idejét, és esetleg lenne egy olyan gomb, a célzott felfedezés mintájára, hogy ne találjon bányákat. Ezzel akár 20 körrel is lecsökkenthető lenne a felfedezés- beépülés, így kb csak 2* annyi időbe telne, mint egy foglalás utáni beépülés... lehet többen választanák, de még így is hátrányosabb lenne, mint a sereggel megszerzett terület, mert itt minden hektárt be kell építeni, ami nem is gond. ezzel csökkenthető lenne a nyersanyag-igény, ami olcsóbbá tenné a fedezést, és nem kéne négyszer annyit várni rá. |
Quote:
|
Quote:
|
Van egy olyan érzésem, hogy nem a kiszámíthatatlanságával van bajod, mivel szerintem az nincs neki, hanem azzal, hogy ha leütsz egy varist a hadiddal, az hamarabb vissza tud érni ,ha akar...Ha eltaláltam, akkor képmutatásnak tartom az egész felvetésedet.
|
Quote:
Quote:
Semmi képmutatás nincs a topic mögött, de amikor egy "ötlet" nem tetszik, akkor annak szeretnék hangot adni... Varisnak meg pont az a jó, ha nincs közel... |
Quote:
Ha meg nincs alany, menne ő is fedezni, legalább nem állna meg az élet. A varis és tolis országoknak lenne belőle nagy haszna az eddigiekhez képest, nem a hadiknak. Ha nincs képmutatás, azt örömmel hallom, és ez esetben elnézésedet kérem. |
Tényleg, ha már itt tartunk, akkor kinek mikor számít már egy ori varisnak/tolisnak?
Épület %? Faj? Mindkettő? Mert ugye ott a gnom Jól be lehet tölteni varival/tolival, de ütni is bír, akkor most mi? Vagy az óriás/törpe... |
Quote:
Olyan kellene, ami konkrétan azoknak segít... |
All times are GMT +1. The time now is 13:37. |