![]() |
Najó, azért egyfajta ellenszenvet is táplálok az mntsek felé: pl nem olyan rég egy olyannal találkoztam, hogy 28. voltam, felettem az összes emberrel mntje volt, ő volt a csoportban a 2. és másfélszer akkora területen volt, mint én. De mivel senki nem verhette volna be ezért kijött rám 25 körre leverni. Én se tolival se varival nem értem semmit, mert ilyan távból ugyan be lehet ütni még, de a teljítményük 0, azaz még egy embert se bírnak elhozni, vagy semmi mást. a sereget meg el is lehet felejteni, mert nekem nincs mnt-m az egész csoporttal.
(meg annyi barakkja lehet, mint a teljes országom....) :mad: :mad: :mad: na emiatt voltam nemrég kitiltva üzenetek miatt... (mert még ott verte nekem a mellét, de bele se kezdek, úgyis már meg akarja gyilkolászni az összes országom :cool: ) Na az ilyenek miatt kellene mondjuk maximalizálni az mnt-k számát, vagy valami más kreatívabb megoldást találni... |
hmmmmm
ez télleg ojjan húzás,de ojjan! |
Quote:
szóval jelenleg le akarnak irtani, és mivel nem csak ő, hanem akiket hozott magával a "ne szólj be mert megver a bátyám" elv alkalmazásával, menni is fog neki, de nem zavartatom magam :cool: |
erre van a jksz bejelentő.ha megálja a hejét a dolog,uccuneki:)
|
Quote:
|
Quote:
és kit tesznek át? a fél csoportt? vagy azokat is, akik írtak hogy ne mocorogjak elene mert levernek mint a huzat? meg hogy A-ban le akar vadászni, de ha én mozdulok rá akkor ők is nekemjönnek mindenhol? Kösz, ez inkább csak ronda ügy, de hivatalosan nem sok reményt látok benne, hogy bármi is történjen... :( |
Quote:
Ati: nem is reménykedtem hogy lesz valaha jobb, mert az kb lehetetlen, csak hát ilyen is van... :( |
Ha első akarsz lenni, akkor azért bizony tenned kell valamit. Egyedül talán a Queosia-ban nem kell most tenned, mert még mindenki az elején jár. Bár ha most lépsz be, már talán ott is meg kell dolgoznod azért, hogy első legyél a csoportban.
Ha pedig nem akarsz első lenni, akkor a 20. helyről is gond nélkül fel tudsz lépni a következő szintre, függetlenül attól, hogy "a csúnya gonosz top kitámadott 23 körre". |
Szerintem a téma felvetőjének igaza van, de igazán nagy jelentősége nincs. Ha rangsorolnom kellene a fejlesztések között, akkor ezt igen hátulra tenném...
|
Quote:
Ez nem így van, igenis meg kell szenvedni az angolban is az első helyért :DDDDD |
All times are GMT +1. The time now is 19:52. |