![]() |
Quote:
2.---Legyen ne csak alap párbaj 3.---Legyen, de ne 1, hanem 2 perces körök 4.---Ne kieséses legyen.... 5.---Ne a hónapoknál számítson a legjobb 5 hónap eredménye, hanem legyen havonta több párbaj és a havi párbaj/2=x X eredménye számítson a havi pontoknál, így nem havi max 5 pont lenne szerezhető, hanem X*5 sztem... |
Quote:
No de az előző két évben pont ez volt, a 4 (tavaly már 5) legrosszabb eredmény nem számított, csakis a legjobb. Így tavaly például akár 5 párbajt is elronthattál, ha egyet nem. Ait most javasolsz, az ehhez képest nem "lazulás", hanem szigorítás, mert nem elég egy párbajon nagyon jól teljesíteni a fordulóban, hanem többön is kell. Vagy félreértek valamit? |
Quote:
kb, mint amit most csinálunk a pokernél... így több párbaj, több pont... azért egy stabilan jól teljesítőnek legyen már picit több esélye nyerni, mint egy-egy kicsúszott első helyezettnek... sztem |
Quote:
Többiek? |
Quote:
ha minden másodikon játszik vki, akkor 6 naponta egy... nem lenne olyan, hogy letolnánk 2 hét alatt és a többi pihi... meg aztán, ha vkinek nem akart összejönni a győzelem, akkor eddig is havonta 6* játszott....:) de lehet felőlem 8/4, 6/3 is, csak ne az legyen, hogy a legjobb párbajod eredménye az egy teljes hónap pontszámát adja.... több párbaj eredményéből álljon össze egy havi--->majd az éves pont... sztem... |
Nem valami nagy az aktivitás, aztán majd ha elindul jön a reklamálás, hogy "hééé, ez miért így van?"
Pedig 3 hét és március, addig le kellene tisztulni mindennek... |
Quote:
|
Azzal egyáltalán nem értek egyet, h 5 párbaj eredménye összeadódjon...
Hiába szeretnék én játszani mindegyik párbajon, de olyan a munkám, h nem tudok alkalmazkodni az összes időponthoz, örülök, h van aki megteheti, de ebben az esetben én be sem nevezek, de ha mégis ilyen lesz, akkor max a 3 legjobb párbaj eredménye adódjon össze... De így sztem méginkább fog apadni az érdeklődés a párbajsorozat végére, mert ha besikerül egy-két olyan hónap amikor fontosabb dolga van az embernek, akkor a végén már hiába lenne aktív sztem... Quote:
|
Quote:
Legyen más kiindulóhelyzet is... Tőlem lehet úgy is, h nem kieséses, de nem hiszem, h ez nagyobb aktivitást v érdeklődést adna... Legyenek 2 perces párbajkörök is, jobban belegondolva egyetértek Poollal, h az 1 perc az elég kevés... Ezzel egyetértek, a kevésbé aktívabb, v nem minden fordulóra ráérő játékosoknak is nőne az esélye a végjátékra(főleg azért értek egyet, mert én pont ilyen vagyok.:-)... |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:32. |