Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Nem hiba (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Helytartó "ámokfutása" :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4467)

Ati 01-02-2011 22:08

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 274787)
Szerintem a szabadság gombnak egy STOP gombnak kéne lennie, ami alól nem jelent kivételt a ht.

Nah mind1, így van és kész:)

A helytartó elvégez minden olyan beállított feladatot, amire helytartó nélkül Te magad kézzel is képes lennél abban a körben.

BimmBimm 01-02-2011 22:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 274790)
A helytartó elvégez minden olyan beállított feladatot, amire helytartó nélkül Te magad kézzel is képes lennél abban a körben.

Ha én kv után 1 perccel elmegyek szabadságra, akkor a következő kv előtt már nem tudok machinálni a klánraktárral, piaccal ezzel azzal. Szóval ebben formában nem igaz, hogy én meg tudom csinálni amit a ht.

Ati 01-02-2011 22:20

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 274792)
Ha én kv után 1 perccel elmegyek szabadságra, akkor a következő kv előtt már nem tudok machinálni a klánraktárral, piaccal ezzel azzal. Szóval ebben formában nem igaz, hogy én meg tudom csinálni amit a ht.

Meg tudtad volna csinálni, mielőtt (pont ugyanakkor, mint így) elmentél volna szabadságra. A helytartó kifejezetten azért van, hogy ezeket a rutin dolgokat megcsinálja helyetted.

Mivel a szabadság gomb megnyomásakor nem fut le, és végzi ezt el a szabi előtt, ezért a körváltás előtt kell, hogy megtegyen minden olyan dolgot, amire helytartó nélkül is képes lettél volna a szabadság előtt.

Merengő 01-02-2011 22:20

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 274792)

1 perc tudod mennyi mindenre elég? :) és nem arról va szó mit csinálsz, hanem, hogy mit tudnál :)

BimmBimm 01-02-2011 22:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 274793)
Meg tudtad volna csinálni, mielőtt (pont ugyanakkor, mint így) elmentél volna szabadságra. A helytartó kifejezetten azért van, hogy ezeket a rutin dolgokat megcsinálja helyetted.

Mivel a szabadság gomb megnyomásakor nem fut le, és végzi ezt el a szabi előtt, ezért a körváltás előtt kell, hogy megtegyen minden olyan dolgot, amire helytartó nélkül is képes lettél volna a szabadság előtt.

Rendben, értem, igazad van.

[HTPA]GeeForce 01-09-2011 18:30

Engem továbbra is zavar, hogy a HT milliárdokat pocsékol el a semmibe...
Nem tudom ez miért van minden évben kihajítva a kukába. :(

Továbbra is sok gondot okoz, hogy a HT nem annyi tekercset ír, amennyit lehet, hanem amennyi pénzem van...

Ha 1 körben 1 féle tekercsből 65535 darabot írhatok, akkor nem értem meg, hogy miért kell a HT-nek százezreket, meg milliókat írnia, amire a pénzt levonja, viszont a tekercset nyilván nem kapom meg.

Erre mindig az a válasz, hogy "mert százezres hektárokon old meg...".

Engem speciel ez már 6-7000 hektáron is irgalmatlanul bosszant. Most épp egy 8300 hektáros országban okozott a HT jelentős anyagi károkat.

:(

All times are GMT +1. The time now is 22:32.