![]() |
A-ban a szükséges rossz...
A többi szinten nagyon haragszom a hiénákra, de A-ban elfogadom, sőt... |
nekem A-ban soha nem a hiénázással volt gondom,ha lehetőségem volt általában én is mentem főleg magas hekin.ami nekem gondot okozott anno az a hiénára épülő klánok létezése.hónapokon keresztül nem látsz tőlük semmi akciót csak hiénát!!pedig aktívak és pénzük is van bőven.nekem egész pontosan ettől fordult fel a gyomrom:)
nem csak rébuszokban beszélek konkrétan a Csak egy maradhat és a Hanyatlás volt ez két kis szivemcsücske:) mondjuk ez már elég régi történet,de számomra azóta is rajta vannak az "ütni kell őket ha lehet" listán. |
Quote:
|
Tsobi, leírod, hogy miért ítéled el?
Vagy elégedjek meg a voksoddal? |
Hiénázás.. érdekes téma
nem is konkrétan a hiénázást, hanem azt itélem el, amikor egy hadis ori főleg hiénázással halad.. két eset, ami nekem valahogy nagyon nem tetszett: amikor valaki kimegy ütni és kapja a hiénát, majd ugye erre szembe is megy, de a hiénázó elfokoz.. második valaki kimegy ütni és kapja az ork hadis hiénát, majd a hiéna alábont úgy hogy kb 1,5-2szer annyit fedezett volna a bontásból, mint amit az ütéssel nyert.. de mivel hadi ork volt könnyedén üthetett volna "normálissan" sokkal kevesebb pénzből.. csak ahhoz ugye számolni és felmérni is kéne :) nekem valahogy ez a pézzel bármit megoldhatok nem számít milyen rosszul csinálom dolog nem fekszik.. szerintem, ha egy termelő elf-törpe ellő nagyritkán 1-2 hiénázást az belefér, de amikor egy törpe 2000-2400 hekiről felmegy 10-15k-ig jórészt hiénázva az nekem nem tetszik.. mert bárki bármit mond a törpét is ki lehet hadira építeni, ha haladni akar.. |
Quote:
Nálunk is jött fel törpe, és tényleg kiépíthető, akár úgy is, hogy elfekhez is beférjen, persze nem mindhez, de megoldható. |
Quote:
Van különbség hiéna és hiéna között. Ha valaki a pontlistában kiszúrja, hogy hoppá "elémesett" valaki aki eddig alattam volt, ebben az esetben a választásom nekem is az 1.válasz lenne. De hogy napokig térkapum legyen az 5 legaktívabbnak látszó orira nos ehhez nem adnám a nevem, de még a klánomét sem! Lehet az törpe vagy elf vagy nulla barakos hulla érdekében tökmindegy... |
Quote:
De el akarsz menni ütni és elötte hiénakaput nézel... Ezek száma időpont függvényében 1-4 átlagosan nálunk jelenleg. (És általában ugyanazoktól) Ilyenkor 2 lehetőséged van. Teszel rá és megpróbálod becsapni a "kukkolót" bár ha jól felkészült ő is akkor ugye erre gyakorlatilag 0 esélyed van. Olyan ez mint a 11-es fociban... A másik, hogy nem kockáztatod a hiénázás miatti esetleges nagyobb veszteséget mint amit nyerhetsz és otthon maradsz. Aztán amikor 8 óra mulva ujra ráérnél ütni menni akkor megint elhalasztod... és ujra és ujra... Nos aki 3x elhalasztja az onnantól kezdve gyakorlatilag átmegy hiénába és ő is az elhullott cafatokra vár majd. Ezért utálom én az ilyen játékot :( Aki hiénázik az elfelejtette, hogy milyen örömet okozott anno a játék amikor elkezdte. Mostmár csak egy földjét féltő zombi akinek a legrosszabb rémálma hogy beverik a Hódítóban... |
Quote:
Quote:
|
monro, nem azért készült ez a topic, hogy személyeskedjünk, mint ahogy a 19-es hozzászólásodban teszed.
Ha megoldható ez számodra, akkor megköszönöm... |
All times are GMT +1. The time now is 00:09. |