Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Szembe tartó klánseregek beérkezési sorrendje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4445)

vityu 12-04-2010 19:50

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 272238)
A klántámadással szerzett föld alap esetben:
felfelé 14%, lefelé 7%, a teljes klán földterületére (minusz bányák) vetítve.
Azt, hogy melyik klán üt felfelé, az előző körváltáskori pontszám dönti el.

Ezt csökkenti a tagok számának külömbsége. egy tag eltérés 1%-al
Tehét ha egy 5 tagú megy egy 7 tagúra (vagy fordítva) akkor 12 és 5 % lesz
Azt, hogy mennyi a klánlétszám, az előző körváltáskori létszám dönti el.

Az így kapott területet tovább csökkenti a 2 legnagyobb ori aránya
"1,5x arányig a foglalás mértéke nem változik. 1,5x és 3x arány között a foglalt föld mennyisége 100%-ról egyenletesen csökken 0%-ra,"

Tehát ha az egyik klán legnagyobb orija 2x akkor amint amásiké, akkor az eredetileg kapott föld 66%-a a foglalás mértéke.

A beütés sorrendje megváltoztatja a legnagyobb orik arányát.

Én így tudom. A Kutyuli által emlegetett ütéskor végigszámoltuk és pontosan kijött.

Ez eddig tiszta volt előttem is.

Csak ugye az a kérdés, hogy most milyen a sorrend, és számol-e azzal a földdel.

Mert úgy indítottam a sereget, hogy a miénk menjen később, így véletlenül se több földből hozzon az ellen klán.

Nagyvonalakban úgy kell, hogy teljesüljön 2 azonos hektárszámú klánnál, hogy ha nem befolyásolnak az ütési sorrendek, az elulról ütő 2x annyit hoz, mint a felülről ütő.

Nálunk az ugyanaz a hektár nem volt meg, ellenben nekünk ~4700 hektár maradt meg. Előzetes számolásaimkor, amíg még nem ért be a sereg, monroéknak azt a mennyiséget kellett foglalni, tehát többet nem vittek. Így a föld vagy nem számít bele az utána következő ütésbe, vagy az ütés sorrendjét nem pontosan írja ki.

Killer 12-04-2010 19:57

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272386)
Ez eddig tiszta volt előttem is.

Csak ugye az a kérdés, hogy most milyen a sorrend, és számol-e azzal a földdel.

Mert úgy indítottam a sereget, hogy a miénk menjen később, így véletlenül se több földből hozzon az ellen klán.

Nagyvonalakban úgy kell, hogy teljesüljön 2 azonos hektárszámú klánnál, hogy ha nem befolyásolnak az ütési sorrendek, az elulról ütő 2x annyit hoz, mint a felülről ütő.

Nálunk az ugyanaz a hektár nem volt meg, ellenben nekünk ~4700 hektár maradt meg. Előzetes számolásaimkor, amíg még nem ért be a sereg, monroéknak azt a mennyiséget kellett foglalni, tehát többet nem vittek. Így a föld vagy nem számít bele az utána következő ütésbe, vagy az ütés sorrendjét nem pontosan írja ki.

asszem egyénibe is össze-vissza írja de a sorrend az indításé
biztos hogy számolja a földeket a csaták között hiszen egy többsereges klánütésnél ez világosan látszik!ergo ha Monróéknak ennyit kellett vinniük akkor bizti hogy ők csapódtak először akárhogy írja a rendszer.

Hex 12-04-2010 20:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272386)

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 272161)
Az egy körváltáson belüli eseményeket nem rakja csak sorrendbe

ezért írtam :)

All times are GMT +1. The time now is 09:22.