Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Köddé vált pénz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4413)

Sucó 10-29-2010 08:55

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 269100)
2010-10-28 20:27:15 A piacon eladtál 28.743 bála gabonát 50.000 arany áron, ez összesen 1.437.150.000 arany bevételt jelent.

ebbe este belenyúlt valaki :)

szép vásásrlás!:)

Rob 10-29-2010 08:56

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 269100)
2010-10-28 20:27:15 A piacon eladtál 28.743 bála gabonát 50.000 arany áron, ez összesen 1.437.150.000 arany bevételt jelent.

ebbe este belenyúlt valaki :)

hát Jocó akkor kapjátok be a pénzemet:D

nem jártam még így, de a téma zárolható:)

Ati 10-29-2010 09:01

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 269096)
Irány a WEB-es felület... Ott viszont akárhova megyek mindenhol odalyukadok ki, hogy jöjjek a fórumra kérdezni....

Mint kiderült, elköltötted a pénzt. Egész pontosan milyen segítségre számítottál a support-tól ilyen ügyben? Azért nincs ilyen esetben külön kapcsolatfelvétli lehetőség, mert "bocs, mégsem akartam azt megvenni, vegyétek el a másiktól a pénzt, és adjátok vissza" jellegű kéréseket értelemszerűen nem teljesítünk.

Rob 10-29-2010 09:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269110)
Mint kiderült, elköltötted a pénzt. Egész pontosan milyen segítségre számítottál a support-tól ilyen ügyben? Azért nincs ilyen esetben külön kapcsolatfelvétli lehetőség, mert "bocs, mégsem akartam azt megvenni, vegyétek el a másiktól a pénzt, és adjátok vissza" jellegű kéréseket értelemszerűen nem teljesítünk.

így van kiderült. az is tény, hogy a dolgok mögött általában az emberi hülyeség lapul, de te megujjaztál aztán megkérdezted, hogy mire alapozom azt a kijelentésem, hogy megszűnt a support intézménye. hát arra, hogy megszűnt:D

Ati 10-29-2010 09:18

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 269115)
így van kiderült. az is tény, hogy a dolgok mögött általában az emberi hülyeség lapul, de te megujjaztál aztán megkérdezted, hogy mire alapozom azt a kijelentésem, hogy megszűnt a support intézménye. hát arra, hogy megszűnt:D

Biztos túl éber és figyelmes vagyok, de én egy csomó olyan lehetőséget látok, ahol fel lehet venni a kapcsolatot a supporttal.

Nyilván nem olyan témákban, hogy mire költöttem a pénzemet, vagy kit támadtam, esetleg bocs, mégse akartam megtámadni, mert vesztettem, légyszi írjátok át, hogy másvalakit támadjak.

Ati 10-29-2010 09:20

Azt még mindig nem írtad, hogy milyen segítségre számítottál a supporttól. "Légyszi vegyétek vissza a másik embertől a pénzt, inkább visszaadom a gabonát?" Vagy mire? Mi az, ami miatt ebben az ügyben feltétlenül a support segítségére lenne szükség?

Rob 10-29-2010 09:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269116)
Biztos túl éber és figyelmes vagyok, de én egy csomó olyan lehetőséget látok, ahol fel lehet venni a kapcsolatot a supporttal.

Nyilván nem olyan témákban, hogy mire költöttem a pénzemet, vagy kit támadtam, esetleg bocs, mégse akartam megtámadni, mert vesztettem, légyszi írjátok át, hogy másvalakit támadjak.

jó. és mi a recept, ha valóban eltűnik a pénz vagy bármilyen rendellenességet tapasztal az ember?

Ati 10-29-2010 09:23

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 269118)
jó. és mi a recept, ha valóban eltűnik a pénz vagy bármilyen rendellenességet tapasztal az ember?

Ha eltűnik a pénz, akkor:

1, valaki elvitte (lásd események)
2, elköltötted (emlékezz vissza rá)

Ezek egyike sem olyan, amihez a support kellene.

Rob 10-29-2010 09:25

egyébként meg nem is érdekes az egész. 5 évig megvoltam a support nélkül és 5 évig megint el akarok lenni.
50k-s gabona vazze há mér ne venném, megtehetem:D meg ugye, nem úr aki nem pazarol.

Ati 10-29-2010 09:28

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 269120)
50k-s gabona vazze há mér ne venném, megtehetem:D meg ugye, nem úr aki nem pazarol.

Ez szimpla figyelmetlenség. Ki van írva, hogy mennyibe kerül, és ha megváltozik, akkor nem is veszi meg a játék, hogy elkerülje az olyan helyzetetek, amikor 100 aranyért volt kint, valaki gyorsan elvitte, és 50ezerért vennéd. Ha 50ezerért megvetted, akkor eleve annyi is volt Neked kiírva, hogy annyiba kerül. Tessék ezekre odafigyelni. Utólag ezeken nem lehet módosítani. Ha megvetted, akkor megvetted. A másik ember megkapta érte a pénzt, mástól nem fogjuk később elvenni olyan alapon, hogy "bocs, pénz vissza, mert igazából nem is akarta a vevő megvenni ennyiért, és csak most jött erre rá."

All times are GMT +1. The time now is 03:10.