Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Kényelem - Klánraktár (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=440)

Serg 07-30-2006 17:20

Szerintem meg felesleges ,nem hinném hogy akkora raktáratok van amihez tényleg számológép kell

Serg 07-30-2006 17:22

Vagy van valaki köztetek akinek mondjuk 1000-es klánrakija van?

director 07-30-2006 19:18

Quote:

Originally Posted by Serg
Szerintem meg felesleges ,nem hinném hogy akkora raktáratok van amihez tényleg számológép kell

ezt az érvet szerintem még gondold át egyszer:P

monro 07-31-2006 09:22

Inkább azt kellene firtatni kényelem ügyben amit már korábban említettem és többeknek is tetszett, hogy a klánseregek mintájára (vezéreknél van ilyen csak jelenleg!) legyen egy oldal minden klántagnál ahol együtt lehet látni, hogy

1. mennyi pénz van ÖSSZESEN a klánban
2. mennyi egység van összesen a klánban (ez most is van de csak a vezéreknél)

Ez a két adat egy összeszokott jól szervezett klánban nagyon fontos mégis minden esetben külön végig kell járni jelenleg az országokat és összeadni, hogy lásd mennyi a klán vagyona és éppen otthonlévő egységeinek a száma.

Jó lenne ha most nem sikkadna el a téma, mert ezek a dolgok valóban lényegesek lennének. Persze a javasolt kényelmi változtatás is jó lehet olyan klánoknak akik a piacról töltik fel a klánraktárat ezért támogatom azt is, de a fent említett két apró változtatás valóban időszerű és fontos dolog lenne.

wand 08-01-2006 19:37

[quote=monro]

QUOTE]

ezt még mindig támogatom :)

az eredeti kérdésben meg Serggel értek egyet, amikor a piacról vásárolsz akkor sem látod, mennyi helyed van a raktáraidban. a klánraktárba való bepakoláskor sem nagy kaland akár fejben egy iilyen "bonyolult" kivonást elvégeznei ;)

Ati 08-01-2006 21:01

Quote:

Originally Posted by wolfp
Remek lenne, ha a klánraktár oldalon is látható lenne, hogy mennyi az éppen szabad raktárkapacitás az egyes cikkekből, mint ahogy a "normál" raktárnál ez látszik. Ez akár lehetne VIP függő is. Kinek mi a véleménye erről?

Túl sok hely a raktár oldalon nincsen, és ahogy nézem, az ötlet támogatottsága sem az igazi. Valóban felesleges csak azért túlbonyolítani valamit, hogy ne kelljen egy picit se fejben számolni.

wand 08-01-2006 22:21

és ezek?

Ati 08-01-2006 22:44

Quote:

Originally Posted by wand
és ezek?

Ezeknek van gyakorlati jelentősége?

A legtöbben a piacon tartják a cuccaikat, amikből pénzt tudnak csinálni. Ugyanez az egységekre, ha nem kellenek, kint vannak a piacon.

Ezek milyen árfolyamon számolódjanak? Ezek nélkül pedig van valami haszna?

wand 08-01-2006 23:06

Quote:

Originally Posted by Ati

A legtöbben a piacon tartják a cuccaikat, amikből pénzt tudnak csinálni. Ugyanez az egységekre, ha nem kellenek, kint vannak a piacon.

Ezek milyen árfolyamon számolódjanak? Ezek nélkül pedig van valami haszna?

vazze..:D

ahányszor én összeadtam a klánvagyont (és gondolom mások is) azt kell mondjam lényegsen több értelme van mint a legtöbb megvalósult javaslatnak :)

nem beszélve arról, hogyha jön egy klánsereg és van fél órád eldönteni mit is kéne csinálni (pláne ha a klánvezér nincs gépnél), olyankor is kénytelen vagy hosszú perceken át először az aktuális elérhető pénzmennyiséget és sereg létszámot összeadogatni, hogy van e esély fogni..

ami piacon van annak értelemszerűen nem kell itt lenni, csak az aktuális sereg + kp.
ráadásul szerintem bőven elfér a szövetségek oldalon és nem is egy bonyolult dolog lehet oda tenni

monro 08-02-2006 18:10

Quote:

Originally Posted by Ati

Ezt csak azok látják át akik klácsatáztak már valaha komolyan :) Ettől függetlenül én is megerősítem HATALMAS segítség lett volna évekig amíg fenn játszottam. Szerintem másoknak is hiányozna ha nem lenne belőle semmi.

All times are GMT +1. The time now is 09:34.