![]() |
Quote:
Itt kerulo ut lehet a paypal szamlara torteno utalas, ha belfoldon ingyen, vagy olcson utalsz esetleg. |
A PayPal egyértelműen azt írja, hogy használható ott a Maestro kártya, de mivel nincs ilyenem, nem tudom kipróbálni. Ha valakinek van nem otp-s kártyája, akkor érdemes lenne egyszer kipróbálni. (OTP-s kártyákkal eddigi tapasztalatok szerint nem lehet neten vásárolni, hacsak nem egy külön netes kártyát kérsz. Volt olyan visszajelzés is, hogy otp-s Visa Electronnal nem tudott neten vásárolni.)
|
Quote:
|
Quote:
maestro nem mastercard igen visa electron igen visa classic igen de alapvetően a kártyaszolgáltatón múlik. Lehet, hogy külön megegyezés van a paypalt üzemeltetők és a maestro kártya szolgáltatója között. |
Nekem pl KH-s MasterCard-om van és itt hódban vígan fizetek vele, de pl bwin-en nem fogadja el... sosem értettem én ezt:/
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szoval olyan nincs, hogy semmilyen OTPs kartyaval nem lehet neten vasarolni. :) (Emlekeim szerint Killer pl Otps Visa electronnal vipel gond nelkul) |
Quote:
bár a bwin számlaszám menüje alatt te is megtudod nézni. Én nem vagyok ott regelve de elsőkörben nekem olyan jött fel, hogy mastercard hitelkártyát fogadnak el és a dombornyomottak nem voltak ott. Lehet a bwin miatt nem tudod ott használni. de utána nézek |
Quote:
Annak örülök, ha már electronnal is enged az otp netes vásárlást, ez mindenképp üdvözlendő bővítés volt. |
All times are GMT +1. The time now is 14:16. |