Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Segítség ! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4378)

Ati 10-11-2010 12:15

Quote:

Originally Posted by erosis (Post 266588)
Mikor változik meg a kód azonnal áthelyezés után vagy van valamennyi átfutási idő mondjuk úgy 3 nap kb ?????

Azonnal más lesz az azonosító.

erosis 10-11-2010 12:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266590)
Azonnal más lesz az azonosító.

Akkor az hogy lehet hogy csak most a beszélgetünk után tudtam üzit küldeni a supportnak ?????

Ati 10-11-2010 12:18

Quote:

Originally Posted by erosis (Post 266589)
Csütörtök óta legalább 35-ször próbálkoztam , de nehogy azt mondd hogy minden esetben rosszúl másoltam ki a kodot, mert az hülyeség, ezt Te is tudod, 35-ször nem követed el ugyazt a hibát

Csütörtökön írtál supportra, rögtön aznap választ is kaptál. Ahogy nézem, szinte rekordidő alatt, 6 perccel a leveled után ott volt a válasz az e-mail fiókodban is, és a játékon belül is az országodban.

Ati 10-11-2010 12:19

Quote:

Originally Posted by erosis (Post 266591)
Akkor az hogy lehet hogy csak most a beszélgetünk után tudtam üzit küldeni a supportnak ?????

Már csütörtökön is küldtél, és 6 percen belül választ is kaptál rá. Idéztem is a leveledből, sőt, a másik országod áthelyezését is az a leveled okozta.

erosis 10-11-2010 12:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266593)
Már csütörtökön is küldtél, és 6 percen belül választ is kaptál rá. Idéztem is a leveledből, sőt, a másik országod áthelyezését is az a leveled okozta.

ez így is van és tényleg azt mondom hogy nagyon gyorsak voltatok , de az üzi után 4 napig semmi elérhetőségem nem volt a részemről a support felé ??

és ott le van írva hogy a 3napnál régebbi áthelyezékkel nem hajladók foglalkozni !!!

Ati 10-11-2010 12:48

Quote:

Originally Posted by erosis (Post 266595)
ez így is van és tényleg azt mondom hogy nagyon gyorsak voltatok , de az üzi után 4 napig semmi elérhetőségem nem volt a részemről a support felé ??

és ott le van írva hogy a 3napnál régebbi áthelyezékkel nem hajladók foglalkozni !!!

A kért felülvizsgálat válasza után egy ideig nem tudsz ismét azügyben írni, hiszen csak egy lehetőség van a felülvizsgálatra, ha akkor az áthelyezést ismét szükségszerűnek találtuk, akkor azzal tovább már nem foglalkozunk.

A 3 napot nem szoktuk percre pontosan venni, és a 73. órában azt mondani, hogy "sajnos elkéstél", de mivel nagymennyiségű adatról van szó, ezért egy idő után ezeket valóban töröljük, és akkor már nincs lehetőség felülvizsgálatot kérni.

3 napot írunk, mert addig biztosan megtartjuk az adatokat,. Sajnos volt már példa arra is, hogy valaki közel egy évvel az áthelyezése után érdeklődött, hogy miért lett áttéve, ilyenkor már tényleg nem tudunk segíteni.

erosis 10-11-2010 12:59

most őszintén : Van arra valami remény hogy Steve Landot vissza helyezzék a rendes játék menetbe a 2-es szintre, egy ilyen eset miatt ???már mint hogy az először áthelyezett orim azonosítóját a rendszer nem fogadta el és ezért írtam Steve Land azonosítójával és ezért áthelyezni ????

Ati 10-11-2010 13:04

Quote:

Originally Posted by erosis (Post 266597)
most őszintén : Van arra valami remény hogy Steve Landot vissza helyezzék a rendes játék menetbe a 2-es szintre, egy ilyen eset miatt ???már mint hogy az először áthelyezett orim azonosítóját a rendszer nem fogadta el és ezért írtam Steve Land azonosítójával és ezért áthelyezni ????

Az eredeti azonosítót is el kellett, hogy fogadja.

Ha valóban csak ez volt az oka a második ország áthelyezésének, nem friss országról van szó, eddig nem volt probléma az országgal, nem voltak komolyabb problémák más országaiddal stb, stb, stb, akkor elvi lehetőség van az egyéni elbírálásra. Ez a körülmények függvénye, általánosságban erre nem tudok biztosat mondani.

Súlyosbító körülmény, hogy a szabályok nagyon durva megszegéséről van szó.

erosis 10-11-2010 15:59

kösz a segítséget

All times are GMT +1. The time now is 07:39.