Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Üzenetek menüpont változtatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4377)

Dus 01-24-2011 17:33

Szerintem simán lehetne beállítható is a dolog, tehát ezen nem kell, hogy múljon Ati. :)

Ati 01-24-2011 17:36

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 277344)
Szerintem simán lehetne beállítható is a dolog, tehát ezen nem kell, hogy múljon Ati. :)

600 különböző dolgot lehet állítani. Egy olyan egyszerű dolgot, mint a levélolvasás, ne kelljen állítgatni.

vityu 01-24-2011 17:45

én nem törölném magam miatta :D
Tetszene ez a módosítás!

kisboszi 01-24-2011 18:17

Nekem is tetszene:)

-Ricsi- 01-24-2011 18:44

ha egy ilyen email rendszerűről beszélünk, akkor mindenképp jó ötlet
a rendszerüzeneteket meg kilehessen külön jelölni a törlésre, mint pl nokiákban a jelentést

Ati 01-24-2011 18:45

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 277349)
ha egy ilyen email rendszerűről beszélünk, akkor mindenképp jó ötlet
a rendszerüzeneteket meg kilehessen külön jelölni a törlésre, mint pl nokiákban a jelentést

Hmm? Arról van szó, hogy az üzenetek ne ömlesztve legyenek, hanem feladónként csoportosítva, és azon belül a fogadott/kapott üzenetek legyenek időrendben összefésülve, hogy látszódjon a beszélgetési folyamat. Mindjárt mutatom, pillanat.

Dew 01-24-2011 18:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 277350)
Arról van szó, hogy az üzenetek ne ömlesztve legyenek, hanem feladónként csoportosítva, és azon belül a fogadott/kapott üzenetek legyenek időrendben összefésülve, hogy látszódjon a beszélgetési folyamat. Mindjárt mutatom, pillanat.

nagyon jó ötletnek tartom!

Ati 01-24-2011 18:50

Az Országod menüpont és a villogó változatlan maradna. Amikor az üzenetek olvasására mész, akkor nem az ömlesztett listát kapod, mint eddig, hanem egy országlistát azokról az országokról, akiktől üzenetet kaptál (és még nem törölted őket):

Itt rögtön látod, hogy kitől van új üzeneted, és kitől csak olvasott. Olvasottá csak az válik, akit elolvasol. Ha egyszerre 3 embertől kapsz üzenetet, akkor most azonnal olvasott lesz mind, amint az üzeneteket megnyitod. A tervezet szerint csak az lesz olvasott, akit elolvastál.

Ha ez a rendszer nem tetszik, akkor a lap tetején (lást fenti kép) kérheted az eddigi ömlesztett listát.

Amikor konkrétan olvasol valakit, akkor egy ilyen összefésült listát kapsz:

ahol a bejövő üzenetek ugyanúgy néznek ki, mint eddig, de össze vannak fésülve időrendben a saját küldött üzeneteiddel (ezek a sötét hátterűek).

Az elküldött üzenetek listája ugyanúgy megmarad, mint eddig, hiszen előfordulhat, hogy van olyan ország, akinek Te küldtél üzenetet, de ő nem küldött Neked.

Egyelőre ez a terv.

Dew 01-24-2011 18:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 277353)
Itt rögtön látod, hogy kitől van új üzeneted, és kitől csak olvasott. Olvasottá csak az válik, akit elolvasol. Ha egyszerre 3 embertől kapsz üzenetet, akkor most azonnal olvasott lesz mind, amint az üzeneteket megnyitod. A tervezet szerint csak az lesz olvasott, akit elolvastál.

igen, nekem ezzel a résszel volt bajom eddig, mire válaszoltam A levelére, elfelejtettem, hogy B-től is jött, aztán A megint írt, és végkép elfelejtkeztem B-ről...

Nagyon tetszik az új rendszer!

Rheia 01-24-2011 19:23

Tetszik! Támogatom :)

All times are GMT +1. The time now is 05:08.