Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   2010-es azonosítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4363)

Ati 10-02-2010 16:24

A support ebben nem tud segíteni. Ki kell várni az egy hónapot.

Remedy 10-02-2010 16:26

Quote:

Originally Posted by Zeulogus (Post 265561)
Elég furcsa helyzetbe kerültem a minap...
A szolgáltató, aminél az email címem van, hirtelen bejelentés nélkül befejezte működését, így tegnaptól nem létezik az a cím, amire az országomat regisztráltam. Rányomtam hogy tegye át másik címre, de az ugye egy hónap, addigra pedig kiküldik az azonosító üzenetet a már nem létező címemre, így lényegében sosem kapom meg.:confused:
Az "öreg rókákhoz" képest gondolom elég gyér ez az egy ország 4-es szinten, de úgy érzem most minden úgy sikerült, ahogy elterveztem, szóval könnyedén, gördülőmentesen haladok előre.
Van valami ötletetek, amivel megoldhatnánk ezt a problémát anélkül, hogy új országot kellene kezdenem?

Próbáltam a supportnak írni, de a sok kacifántos lehetősség között nem igazán volt olyan amire ezt beküldhettem volna...:eek:

Szia!

Miutan atirodott az emailcimed, lesz lehetoseg a rendszerrel ujra-kikuldetni az azonositokodot. Javaslom vard meg az 1 het turelmi idot, majd ha leall az orszagod rakd el szabira, es utana 3 het mulva azonositsd. :)

vityu 10-02-2010 16:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 265606)
Szia!

Miutan atirodott az emailcimed, lesz lehetoseg a rendszerrel ujra-kikuldetni az azonositokodot. Javaslom vard meg az 1 het turelmi idot, majd ha leall az orszagod rakd el szabira, es utana 3 het mulva azonositsd. :)

Ameddig az szabadságon van, indíts 5-ben egy új országot, had legyen addig is 1, ameddig a másik kényszerpihenőn van :)

Remedy 10-02-2010 16:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 265608)
Ameddig az szabadságon van, indíts 5-ben egy új országot, had legyen addig is 1, ameddig a másik kényszerpihenőn van :)

Ez igy elso blikkre nem jo otlet, mert akkor nem tudja osszekotni. :)

Szoval addig inditsa, amig a masik nincs szabin...

vityu 10-02-2010 16:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 265612)
Ez igy elso blikkre nem jo otlet, mert akkor nem tudja osszekotni. :)

Szoval addig inditsa, amig a masik nincs szabin...

Én is így gondoltam! :D

[HTPA]GeeForce 10-02-2010 16:43

Most írd át az e-mail címet egy működőre, majd az azonosítókódok kiküldését követő türelmi idő végén menj el szabadságra (mint már említették, ez kb 3 hét kihagyást fog eredményezni). Az összességében 1 hónap letelte után lépj vissza az országba, kérd le az azonosító kódot újra, és az már a frissen megadott e-mail címre fog megérkezni.
A játékot ezután folytathatod!

Zeulogus 10-03-2010 05:47

Köszönöm a tanácsokat :)

hatpeti 10-04-2010 19:31

Fagyasztott ország

Szia Ati!

Mi történik a fagyasztott országgal?
Az e-mail megérkezett, de nem tudok belépni még azonosítás erejéig sem:(
Mi lesz az orimmal?

Ati 10-04-2010 19:43

Quote:

Originally Posted by hatpeti (Post 265852)
Szia Ati!

Mi történik a fagyasztott országgal?
Az e-mail megérkezett, de nem tudok belépni még azonosítás erejéig sem:(
Mi lesz az orimmal?

2011. szeptemberéig van időd azonosítani. Addig bőven van időd még fellépni a mostani országoddal, hogy a fagyasztásból visszahozhasd az érintett országot.

Ha közeledve a jövő szeptemberhez úgy tűnik, hogy mégsem fogsz tudni lépni, és nem fogod tudni fagyasztásból visszahozni az országot, akkor supporton kérheted majd a fagyasztott ország azonosítását.

sifu 10-05-2010 04:16

hali

Ati segítenél abban hogy miként tudom azonosítani a lefagyasztott orimat?

előre is köszi

All times are GMT +1. The time now is 20:04.