![]() |
Quote:
|
Quote:
|
nekem a szövetségi oldal nagyon hiányzik a wapról(by Remy),és mint Vityu mondotta a klánpontlista!!:)
|
Nekem is a szövetségek menüpont, azon belül is a raktár ami nagyon hiányzik!
Aztán intéző, helytartó menü is hiányzik. És már írta Vityu, az nekem is gondot okoz, hogy ha kint vagyok vmelyik piacon, akkor onnan a piac menübe nem lehet visszalépni csak a főmenübe. És kijelezhetné wapon is a kintlévő áruknál a hátralévő időt. És az nemtudom, hogy megoldható e, de én már jártam úgy, hogy piacon voltam kint, eladtam vmit és utána ki akartam lépni a főmenübe, de nem volt vétel vagy én nemtom, de nem csinált semmit, ezért kitöröltem a beírt adatokat (mennyiség, ár) és frissítettem, erre újra eladta az előző tételt!:( Tehát, hogy kitörölt adatokkal lehessen frissíteni az oldalt. |
A karaván és a szövetségi raktár, amiknek a hiánya nekem eddig gondot okozott.
|
Quote:
|
Quote:
A "mai" telefonokon az az igazság, hogy már NINCS is wap, csak teljesértékű net. Ez az egyik oka, amiért a wap fejlesztés teljesen fel lett függesztve. Most adódik egy szerintem soha többet vissza nem térő alkalom, hogy mégegyszer, utoljára a wap felület megkapja azokat a funkciókat, amik nagyon hiányoznak róla, de lassan teljesen ki fog halni a wap a telefonokról. |
Quote:
Egy régi Samsung SGH-E250-essel nyomulok, távolra, meg alapra dolgokra megfelel... de az Arénába jó lenne benézni, ha napközben mászkálok |
Quote:
átmenetileg aztán hátha lesz wapról is:) |
Wapról a szövetség felmérése eredményét nem menti el a játék, ill a szövinevét elmenti és alá a tagok neve helyett kis vonal van. (-)
Nekem a wap jó lenne, mert nem fogyaszt sokat, egy hónap alat ha 15Mb-ot forgalmazok, akkor sokat mondok. (pedig minden nap belépek többször is) Egyszer használtam mini Operát, azzal az egy belépés volt 15Mb.:( |
All times are GMT +1. The time now is 13:44. |