![]() |
Nekem hasonló tüneteket szokott produkálni Safari alatt.
Illetve előfordul olyan is, hogy villog az ikon, aztán nem marad abba frissítés után, hanem folyamatosan jelez. |
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy küldtem vip SMS-t az egyik orimra, amelyik jelenleg inaktív ( fagyasztva van ) azonban hozzá van kapcsolva a 3. országom, amelyikre gyakorlatilag kellett most a helytartó. Szóval annak rendje és módja szerint elküldtem az SMS-t, de még mindig semmi, pedig már eltelt elég sok idő. Érdekességképpen a főorim az megkapta a vip-et néhány perc múlva. Mi lehet a hiba? |
Quote:
Ennél konkrétabbat nem tudok mondani anélkül, hogy tudnám melyik országokról van szó. |
Nálam pont fordítva. Nemrég küldtem egy VIP-et az egyik orimra, és azonnal megjött rá. Soha ilyen gyorsan még nem íródott jóvá országomon VIP tagság hosszabítás, mint most. Kb 2 másodperc telt el az SMS és a játékbeli üzenet között. A visszaigazoló sms-sel együtt rajta volt az orin a VIP kör. Meg vagyok elégedve a szolgáltatással :D
|
Köszönöm a gyors választ Ati!
Ide kiírhatom a sorszámát az orinak, amelyikre küldtem? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezek szerint épp szerencsém volt. :) Soha még ennyire nem találtam el azt a bizonyos feldolgozási időt, a legtöbb esetben perceket kellett várnom. :) |
521322 a sorszáma.
|
Quote:
Bejött a tipped Ati :) Nem volt még vip tag a főországom, mikor küldtem erre a másikra az sms-t, majd csak ezután küldtem a főországra... :S |
All times are GMT +1. The time now is 02:30. |