Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   VIP funkciók (hiba) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4333)

idegenvezeto 09-07-2010 05:17

Nekem hasonló tüneteket szokott produkálni Safari alatt.
Illetve előfordul olyan is, hogy villog az ikon, aztán nem marad abba frissítés után, hanem folyamatosan jelez.

Karvaly 09-16-2010 16:02

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy küldtem vip SMS-t az egyik orimra, amelyik jelenleg inaktív ( fagyasztva van ) azonban hozzá van kapcsolva a 3. országom, amelyikre gyakorlatilag kellett most a helytartó.
Szóval annak rendje és módja szerint elküldtem az SMS-t, de még mindig semmi, pedig már eltelt elég sok idő. Érdekességképpen a főorim az megkapta a vip-et néhány perc múlva.
Mi lehet a hiba?

Ati 09-16-2010 16:08

Quote:

Originally Posted by Karvaly (Post 264136)
Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy küldtem vip SMS-t az egyik orimra, amelyik jelenleg inaktív ( fagyasztva van ) azonban hozzá van kapcsolva a 3. országom, amelyikre gyakorlatilag kellett most a helytartó.
Szóval annak rendje és módja szerint elküldtem az SMS-t, de még mindig semmi, pedig már eltelt elég sok idő. Érdekességképpen a főorim az megkapta a vip-et néhány perc múlva.
Mi lehet a hiba?

Tippre nem volt a főországod VIP tag, amikor a fagyasztottra küldted az SMS-t, ezért másik ország nem kapta meg. A játékon belüli üzenetben le van írva, ha ez a helyzet -- de ehhez nem férsz hozzá a fagyasztás miatt.

Ennél konkrétabbat nem tudok mondani anélkül, hogy tudnám melyik országokról van szó.

[HTPA]GeeForce 09-16-2010 16:18

Nálam pont fordítva. Nemrég küldtem egy VIP-et az egyik orimra, és azonnal megjött rá. Soha ilyen gyorsan még nem íródott jóvá országomon VIP tagság hosszabítás, mint most. Kb 2 másodperc telt el az SMS és a játékbeli üzenet között. A visszaigazoló sms-sel együtt rajta volt az orin a VIP kör. Meg vagyok elégedve a szolgáltatással :D

Karvaly 09-16-2010 16:20

Köszönöm a gyors választ Ati!

Ide kiírhatom a sorszámát az orinak, amelyikre küldtem?

Ati 09-16-2010 16:21

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 264139)
Nálam pont fordítva. Nemrég küldtem egy VIP-et az egyik orimra, és azonnal megjött rá. Soha ilyen gyorsan még nem íródott jóvá országomon VIP tagság hosszabítás, mint most. Kb 2 másodperc telt el az SMS és a játékbeli üzenet között. A visszaigazoló sms-sel együtt rajta volt az orin a VIP kör. Meg vagyok elégedve a szolgáltatással :D

Az SMS-ek 5 percenként vannak feldolgozva. Attól függően, hogy mikor küldted, lehet, hogy 1 másodpercen belül meglesz, és az is lehet, hogy 5 percet várnod kell rá.

Ati 09-16-2010 16:21

Quote:

Originally Posted by Karvaly (Post 264140)
Köszönöm a gyors választ Ati!

Ide kiírhatom a sorszámát az orinak, amelyikre küldtem?

Ha Neked nem gond, akkor kiírhatod, és megnézem mi volt vele.

[HTPA]GeeForce 09-16-2010 16:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 264141)
Az SMS-ek 5 percenként vannak feldolgozva. Attól függően, hogy mikor küldted, lehet, hogy 1 másodpercen belül meglesz, és az is lehet, hogy 5 percet várnod kell rá.

Ezt pl nem tudtam, hogy 5 percenként.
Ezek szerint épp szerencsém volt. :)
Soha még ennyire nem találtam el azt a bizonyos feldolgozási időt, a legtöbb esetben perceket kellett várnom. :)

Karvaly 09-16-2010 16:23

521322 a sorszáma.

Karvaly 09-16-2010 16:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 264137)
Tippre nem volt a főországod VIP tag, amikor a fagyasztottra küldted az SMS-t, ezért másik ország nem kapta meg. A játékon belüli üzenetben le van írva, ha ez a helyzet -- de ehhez nem férsz hozzá a fagyasztás miatt.

Ennél konkrétabbat nem tudok mondani anélkül, hogy tudnám melyik országokról van szó.

Jajj, tudom már mi a gond...

Bejött a tipped Ati :)

Nem volt még vip tag a főországom, mikor küldtem erre a másikra az sms-t, majd csak ezután küldtem a főországra... :S

All times are GMT +1. The time now is 02:30.