Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Napi chat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4332)

Ati 09-05-2010 11:10

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 262748)
Nem akarod tudni. :p
Te micsi?

Tényleg nem, arra külön, zárt fórumrész van. :D

Én rohanás közepette vagyok, és nem teljesen értem miért pont most indítottam ezt a témát, amikor nem is érek rá chatelgetni, de néha benézek azért. :):):)

Pool 09-05-2010 11:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262744)
verseny ?

csak többasztalos (3) Sit&Go
nincs most kedvem 4-5 órát végigülni (persze, ha úgy alakulna)

Pool 09-05-2010 11:12

Holnap rakják a házamra a cserepet :)
Leier Toscana Palazzot. Nagyon szép :)

Tsobi 09-05-2010 11:17

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 262752)
csak többasztalos (3) Sit&Go
nincs most kedvem 4-5 órát végigülni (persze, ha úgy alakulna)

Két napja, hosszú idő után végre eljutottam egy pókerterembe s beültem egy versenyre. Szerencsétlenségemre 0+500 Unlimited Rebuy volt az első órában, így a sok kis vakarék* mindenre All in-t tolt, hisz mindössze öcá forintért vissza tudott jönni. Mikor az egyik ment a tesójához, aki aznap este szabadult, megpróbálták átjátszani ezzel a módszerrel a zsetonjaikat, ám igencsak meg lehetett kopasztani őket. Egy sráccal mentem, aki az első félórában kiesett. Én 5 órát ültem ott és a már félig üres döntőasztaltól kellett felállnom (a nagy semmire kellett All in-t tolnom), mert az már rágta a fülem, hogy menne haza.. szóval 5. lettem, de meg volt az esélyem a jobbra is.

Csak egy sztori volt :)

vakarék*= erre is van külön, zárolt fórumrész :D

J.Ati 09-05-2010 11:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262747)
Ehh, az nem jó. Influ, vagy leestél valahonnan? Jobbulást mindenesetre!

Elvileg van valami járvány. Köszi :)

Pool 09-05-2010 11:38

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 262754)
Két napja, hosszú idő után végre eljutottam egy pókerterembe s beültem egy versenyre. Szerencsétlenségemre 0+500 Unlimited Rebuy volt az első órában, így a sok kis vakarék* mindenre All in-t tolt, hisz mindössze öcá forintért vissza tudott jönni. Mikor az egyik ment a tesójához, aki aznap este szabadult, megpróbálták átjátszani ezzel a módszerrel a zsetonjaikat, ám igencsak meg lehetett kopasztani őket. Egy sráccal mentem, aki az első félórában kiesett. Én 5 órát ültem ott és a már félig üres döntőasztaltól kellett felállnom (a nagy semmire kellett All in-t tolnom), mert az már rágta a fülem, hogy menne haza.. szóval 5. lettem, de meg volt az esélyem a jobbra is.

Csak egy sztori volt :)

vakarék*= erre is van külön, zárolt fórumrész :D

errefelé ritkán vannak élő versenyek
sajnos...

Ati 09-05-2010 12:18

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 262753)
Holnap rakják a házamra a cserepet :)
Leier Toscana Palazzot. Nagyon szép :)

Most mondanám, hogy mutass róla képet (nem a cserépről, hanem a házról :P), hogy milyen lett, de nem vagyok benne biztos, hogy nem lennének belőle visszaélések, úgyhogy marad részemről a kíváncsiság... :)

Ati 09-05-2010 12:19

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 262755)
Elvileg van valami járvány. Köszi :)

És sorban esnek le az emberek? :D

Hex 09-05-2010 12:22

dolgozom. Fa anyagból szedem ki a szögeket és elpakolom egy esőtől védett helyre, plusz Matyi keneljére új ajtót fogok csinálni fából. Szépen le vannak már gyalulva a fák, most már csak össze kell rakni és beállítani

Ati 09-05-2010 12:24

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 262762)
dolgozom. Fa anyagból szedem ki a szögeket és elpakolom egy esőtől védett helyre, plusz Matyi keneljére új ajtót fogok csinálni fából. Szépen le vannak már gyalulva a fák, most már csak össze kell rakni és beállítani

Szegény kint fog télen fagyoskodni? :(

All times are GMT +1. The time now is 16:20.