![]() |
Quote:
|
Tudom, velem van a baj, de engem nem érdekelnek a celebek, főleg nem a toalett-teljesítményük...
Ahogy egyszer Zana Zoli fogalmazta meg: "amikor a produkció nélküli...produkciókról beszélgettünk..." :D Hát ez a disszonancia bennem azóta is eleven képként él... Ezek a mostani "sztárok" produkció nélkül produkálják magukat, züllesztve a művészetet, magukat, és a társadalmat, ráadásul alamizsnáért... Totál gusztustalan ez a sok kirakatbábu. :( |
Nem nézek ilyen oldalakat, nem olvasok bulvárt és nem nézek tévét.. nem azért, mert nincs rá lehetőségem, hanem mert nem érdekel.
Volt már, hogy emiatt néztek hülyének.. szomorú, hogy sok embernek ezek a legfőbb szórakozásai. |
Quote:
Szélsőséges világegyetem, Mindennapi tudományok, Állati rekordok és stb... |
Quote:
Most is van lehetőség a gőzt kiengedni csak hát ahhoz fel kéne kelni a gép elől az meg nem megy. Trollkodni jóval egyszerűbb Idexre visszatérve. Vannak ott normális dolgok is. A Velvet és társai azok amik ontják a szenyt, de biztos csak így van meg a napi magas látogatottság. De a velvetes "cikkek" alatt ott van pl a dívány az teljesen normális, nem is enged beírni sima indapass-al... Ha napi aktuál hírt keresel akkor meg vérmérsékletednek megfelelő hírportál :) Vagy vegyél ugyanennek megfelelően újságot és ülj be egy kávéra vhová :) |
Quote:
|
Quote:
Mindehhez eljutottunk onnan, hogy ki szereti/nemszereti a Puruttyát pl.? :) Csípem ezeket az oldalakat, jókat szoktam röhögni rajtuk. Akinek meg nem tetszik ne nézze, ilyen eccerű... |
Quote:
|
Quote:
Ott "entellektüel szarságok" vannak. Ott igazán jót lehet nevetni, és nem azon, hogy melyik "sztár" mekkorát pisált. Az egyetlen ilyen oldal, ahol regisztrált tag vagyok. Visszatérve: azt olvastam, hogy valakit azért néznek hülyének, hogy nem néz tv-t, meg nem hallgat rádiót. Nos, én olyannyira nem nézek tv-t, hogy ki is köttettem az adást, mert mivel nem néztem soha, nem vagyok hajlandó fizetni a semmiért... Úgyhogy nem egyedül vagy hülye. Legalább ketten vagyunk hülyék! :D Én kifejezetten az a kategória vagyok, amit Goldy vázolt fel: veszek újságot (többet is, általában 3 lapot szoktam vásárolni), és beülök a törzshelyemre, és iszom egy kávét vagy egy sört. Nekem ez sokkal többet ér, mint bármilyen TV... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:45. |