![]() |
Quote:
|
Őőő áljunk meg.
Én nem brutális mennyÍségű, összes tekercs elllopása dolgot gondoltam, hanem csak egy kis részét, amit a sereg elbÍr... nem arra gondoltam hogy egy támadással elvigyenek 10000 tekit, hanem ennél jóval kevesebbet, mint ahogy fentebb emlÍtettem (itt nyersi és ember is) mindenből vinne a sereg egy KICSIT... |
Valaki azt Írta: ne akarjak mindent sereggel megoldani, erre:
én nemis hadis ori vagyok... |
Quote:
De egyáltalán nem igazságos, hát nem érted meg? Van a hadiorinak elég lehetősége a visszavágásra. Ha lemészárolod a varázslóit, akkor vissza tudja lopni tőled? Nem sokat, csak 1 darabot is? Vagy az elfoglalt földjéből egy vacak hektárt vissza tud szerezni tőled? Értsd már meg, ennek a játéknak pont ez a lényege, hogy minden egységnek van egy egyedi akciója, amire a másik egy egészen másfajta akcióval tud válaszolni. Kiki leteszi valami mellett a voksát. Választ egy fajt, egy harcmodort és élvezi annak előnyeit és vállalja a negatív következményeit is. Pont ez adja a sokszínűségét és ez biztosítja az egyensúlyt. |
Quote:
oké, akkor te úgy csinálod ahogy akarod! A játékosok meg ne akarjanak mindent a katonákkal lerendezni... |
Wood: nyílván azért van így ami van, mert játéktechnikailag, ha nem is reális de így jó. PL nézzük azt hogy földet szerez a sereg.... akkor hova megy haza?!:confused: hiszen éppen elfoglalta azt a földdarabot... de ha meg meggondolod, ezzel a (korábban már megnyírbált) 'bekísérés' is veszett fejsze lenne... hiszen teljesbe' megnézed hogy kint ütött földre, 2 körre van, és ebben a körben ütött, akkor pont mehet a sereged a még üres országba.... na de akkor pl ez elveszik.... szóval mégis kell a hazaút, hogy ne legyen egyszerű a dolgod.... hiába nem reális! :rolleyes:
|
Te úgy látod, én Így. Szerintem kérdezzünk meg másokat is, én kÍváncsi vagyok...
|
izé, előbbi Axa üzijére ment...
|
Quote:
a tolis visszaszedi a tekit a hadi a földet a varis meg nemszed vissza semmit csak le a készültésget,meg pusztit a maga módján. |
Quote:
Kérdezzünk! Már évekkel ezelőtt is téma volt ez a levlistán, szal nem hiszem, hogy ezt megváltoztatnák hálistennek. |
All times are GMT +1. The time now is 07:07. |