![]() |
Quote:
de mások megmagyarázzák hogy nem ugy volt nem is láttam sot ott se voltam lehet az is kiderul a végére hogy sose hoditoztam... es akkor még ne is kapjam fel a vizet rajta na ezért utálom a kulsőt |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de most vissza is kerestem az illeto amugy pont kiment ugyanabban a korben egy egyszemélyes klánra egyéniben de nem mozdult a pontlistán mert 2 koros orit támadott 320.952 ponton volt 1 ora elottl az 1 orás kv után 321.352 ponton volt a hibauzenet után is 321.352 ponton volt majd a 2orai kv-val visszaesett 321,058 pontra a szovim 299.411 pontrol 319.211pontra fokozott es kv alatt visszaesett 6 korre 309.305 pontra 2141 pont volt a kulombség mikor nem engedte ki és 3 korre valo gabcsit akart kivenni a 2 korre lévo ori támadasához |
ebbol már remélem mindenkinek egyértelmu aki utánaszámol hogy ezt bizony nem mi néztuk be hanem a szervert meg kéne tanitani számolni :P
amugy bocs ha eloszor kicsit agreszivan reagáltam de azon konnyen felhuzom magam ha hulyének néznek mégha konkrétan nem is néz hulyének csak azthiszi hogy en számoltam el valamit de hex is ismerhetne annyira hogy ha nem vagyok biztos valamiben akkor nem koptatom foloslegesen a billentyuzetet az elso ilyennél direkt nem is irtam csak most hogy elég adat osszejott hozzá egyértelmuen látszik hogy akit tamadtunk mikor kajált es mikor éhezett azon kivul semennyit nem mozdult az orija és 2 korre volt ahogy mondtam szoval kéretik szépen utánanézni mi a bibi mert valami nem muxik tokéletesen |
Quote:
|
Quote:
és elvileg 20 helyen belul tudsz 2 korre állni ha 21 akkor már nem ezt egybol kiszámoltam az aktuális csopilétszámra mikor nem engedte ki mindjárt ránézek hátha valamelyik hsz-be megtalálom a pontos helyezést is de amugy M-be ezzel szorakáztam multkor pont és ha tul nagy a kulombség nem is ir 2 kort hanem 3at ir es 2 reszletben kell fokozni |
Quote:
Viszont en ilyennel meg nem talalkoztam A-ban, bar szemely szerint az ujitasok ota nem fokozgattam. A klanbol fokoztak, de ok sem emlitettek eddig ilyen problemat.... |
Quote:
|
Csak engem irritál ez a gabcsizás? Még ha valami rövidités lenne, de neeeem. Csak idegesítő:)
|
All times are GMT +1. The time now is 14:11. |