![]() |
Quote:
És nem csak én, a legtöbb szövim először gondolkozik, aztán cselekszik. :):) Egy táblás játéknál sem úgy kezdi az ember hogy leül, választ egy színt, elkezdi tologatni a bábuját majd fél óra múlva megkérdezi hogy mit is kéne csinálni itt. :D Akkor lehet ezt tenni, ha a tizedik hasonló játékhoz ülsz le, és csak a másféle dizájnt kell megszoknod. Nos a Hódító nem tucatjáték, erre mindenki előbb vagy akkor utóbb rá kell jöjjön. |
De rögtön jönne is a kérdés? Mi egy fajra ajánlott éplista? Mert végtelen verzió lehetséges.
|
Quote:
Ennyit a nyers ötletemről! :( Én csak segíteni akartam, egy kicsit a kezdésben a kezdőknek! :) De látom túl nyers ötlet volt! :) |
Quote:
Szerintem úgy a legjobb ha magának építi ki segítséggel, nem pedig kap egy kész orit és úgy kell tanulnia. Olyan mintha festeni tanulnék és nem azzal kezdem hogy elkezdek festeni és közben elmagyarázzák hogy mire figyelj hanem a kezembe nyomnak egy kész festményt és úgy mondják hogy mit kellett volna csinálnom hogy ilyen legyen. Vezetni sem úgy tanulsz meg hogy sokat ülsz az anyós űlésen és figyelsz hanem hogy te vezetsz. |
Szerintem sem jó ötlet. Többek közt az elhangzottakért. Másrészt, nagyon nagyon csoport függő egy ország felépítése szerintem.
A harmadik, gnóm és gnóm között is van különbség, ahogy ork és ork között is :) |
A javaslat kapcsán áruljátok már el, hogy egy kész országgal, mi a fenét csinálnátok három napon keresztül? Mert szerintem a védelem pontosan a kiépülésre való.
|
Quote:
Értelek én, azt is értem hogy nem élet képes az ötlet, de azt nem értem, miért nem olvasod el a javaslatot! :mad: |
Quote:
|
Quote:
|
remélem ami az indulo hozzászolás, csak egy vicc akart lenni
ettöl többen nem fognak játszani. A multkor szortiroztam a telefonomba lévő számokat. közel 15-ről tudok csak aki már abbahagyta ezek már nem jönnek vissza játszani, és ez csak a normál, sajnálom is:D de , vagy megunták, vagy valo életbe játszanak, vagy éppen aszonypajtásuk megmondta nekik hogy vagy a hod vagy a család:DDD ha én tekit akarok irni gnommal pl akkor nehogymár kiépitett országokat kapjak, tök macera lenne azzal kezdeni hogy akkor most átépitek mondjuk egy 110-120 tekiirora. Ez csak egy példa. Aki ismer tudja milyen fajjal vagyok:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:54. |