Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Gnóm (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4254)

Ati 06-19-2010 11:21

Quote:

Originally Posted by római (Post 256426)
ezek óriási hátrányok krisiii, nem ajánlom.

Egész pontosan milyen tapasztalat mondatja ezt Veled?

Redback 06-19-2010 11:29

Quote:

Szerintem a pár napos játéktudásoddal nem kellene eltántorítani a játékosokat egy fajtól sem. A gnóm igen is faj egy kezdő számára, aki próbálgatni akarja a játék adta lehetőségeket, mert rengeteg lehetőség rejlik benne, rendkívül sokoldalú faj :)

És Krisi, nem akkora hátrányok, próbáld ki nyugodtan. Vityu már leírta leginkább mire használható.

vityu 06-19-2010 12:28

Quote:

Gratulálok, hogy ezt mondtad... Tudod melyik fajnak vannak a legnagyobb hátrányai, amit te választottál, annak...

Krisiii, nyugodtan válaszd a gnómot, az egyik legkönnyebben vihető ország. Nem túl könnyű átütni, mert van rá toronybónusz, de ő elég sok országot át tud ütni, igaz nem tud tekercset lopni, csak gnómtól, de nem is igényli ezt annyira. Tud lopni nyerst törpétől, az meg jobb árban van általában.

A legnagyobb komoly hátrányát, ami a játszhatóságát rontja, azt csak a varázslók gyorsabb fáradásában látom.

szoviet t56 06-19-2010 12:50

Quote:

bárcsak én is ilyen gyorsan tanulhatnék, de sajnos egy átlagon alúli vagyok mert még van mit tanulni

Krisiii 06-19-2010 19:17

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 256442)
Gratulálok, hogy ezt mondtad... Tudod melyik fajnak vannak a legnagyobb hátrányai, amit te választottál, annak...

Krisiii, nyugodtan válaszd a gnómot, az egyik legkönnyebben vihető ország. Nem túl könnyű átütni, mert van rá toronybónusz, de ő elég sok országot át tud ütni, igaz nem tud tekercset lopni, csak gnómtól, de nem is igényli ezt annyira. Tud lopni nyerst törpétől, az meg jobb árban van általában.

A legnagyobb komoly hátrányát, ami a játszhatóságát rontja, azt csak a varázslók gyorsabb fáradásában látom.

Oké, köszi.
Voltam már gnómmal csak elrontottam, mert csak íjászokat képeztem és amikor kijöttem a védelemből volt 10 varim és 4000 tekiből elloptak 2500-at.:(

római 06-19-2010 19:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256428)
Egész pontosan milyen tapasztalat mondatja ezt Veled?

nem tapasztalat,elolvastam a sugót amit ajánlotál nekem.

Andrew 06-19-2010 19:29

Quote:

Originally Posted by Krisiii (Post 256521)
Oké, köszi.
Voltam már gnómmal csak elrontottam, mert csak íjászokat képeztem és amikor kijöttem a védelemből volt 10 varim és 4000 tekiből elloptak 2500-at.:(

Szerencsére ez még nem a világ vége. Innen minden gond nélkül talpra lehet állni :)

Hex 06-19-2010 19:56

Quote:

Originally Posted by római (Post 256522)
nem tapasztalat,elolvastam a sugót amit ajánlotál nekem.

szimpla számok alapján, úgy hogy még nem is játszottál ne adj olyan tanácsot, ami a valóságnak nem felel meg.

JÁTSZ ÉS TAPASZTALJ, senki sem profiként kezdte

Krisiii 06-19-2010 19:59

Óriással is voltam már, de nem jött be.
Bocs, hogy ilyenről írok elvégre ez egy gnómos topik.
De végül hulla lettem az 5. szinten.:D

római 06-19-2010 20:03

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 256525)
szimpla számok alapján, úgy hogy még nem is játszottál ne adj olyan tanácsot, ami a valóságnak nem felel meg.

JÁTSZ ÉS TAPASZTALJ, senki sem profiként kezdte

de számokkal is el lehet képzelni mijen a gnóm kezdő fajnak azért az óriás mellet a másik legjobb.nem kell hozá anyi idő mint például az orkhozz.

All times are GMT +1. The time now is 17:43.