![]() |
Quote:
|
Quote:
És Krisi, nem akkora hátrányok, próbáld ki nyugodtan. Vityu már leírta leginkább mire használható. |
Quote:
Krisiii, nyugodtan válaszd a gnómot, az egyik legkönnyebben vihető ország. Nem túl könnyű átütni, mert van rá toronybónusz, de ő elég sok országot át tud ütni, igaz nem tud tekercset lopni, csak gnómtól, de nem is igényli ezt annyira. Tud lopni nyerst törpétől, az meg jobb árban van általában. A legnagyobb komoly hátrányát, ami a játszhatóságát rontja, azt csak a varázslók gyorsabb fáradásában látom. |
Quote:
bárcsak én is ilyen gyorsan tanulhatnék, de sajnos egy átlagon alúli vagyok mert még van mit tanulni |
Quote:
Oké, köszi. Voltam már gnómmal csak elrontottam, mert csak íjászokat képeztem és amikor kijöttem a védelemből volt 10 varim és 4000 tekiből elloptak 2500-at.:( |
Quote:
nem tapasztalat,elolvastam a sugót amit ajánlotál nekem. |
Quote:
|
Quote:
JÁTSZ ÉS TAPASZTALJ, senki sem profiként kezdte |
Óriással is voltam már, de nem jött be.
Bocs, hogy ilyenről írok elvégre ez egy gnómos topik. De végül hulla lettem az 5. szinten.:D |
Quote:
de számokkal is el lehet képzelni mijen a gnóm kezdő fajnak azért az óriás mellet a másik legjobb.nem kell hozá anyi idő mint például az orkhozz. |
All times are GMT +1. The time now is 17:43. |