![]() |
Quote:
|
Nemtudom, akik eddig ide irtak, mennyit jatszottak orkkal, de:
1. Az ork egyaltalan nem konnyu faj. 2. Az orkot egyaltalan nem erdekli, ha epp tekercsre lopjak le, az legyen a legkisebb baja 3. Egyaltalan nem idealis faj kezdo szamara 4. A tolik nem haltak ki. :) 5. Ha konnyunek tartod az orkot, hasznald ki a faji elonyeit, es ne tarts 10% kocsmat. Amugy meg egy 3 gnom, 1 oriasos szovi igen hamar megmutathatja, hogy nem olyan konnyu az az ork. Valoszinusitem, hogy tekire lopas nem lesz egy se... :D Ps. Ezt az olcsobb lett a nyers dolgot sem nagyon vettem eszre. Eleg 2-3 komolyabb szoviharc es maris ugrik a csoportokban a nyers ara... |
Elkezdtem írni egy szép hosszú üzenetet, de rájöttem hogy felesleges érvelgetni, szóval kitöröltem.
Nálunk 2ork is van a szöviben, 2x körbementünk ezzel a felállással. Nekem ez a tapasztalatom, amit leírtam. |
Quote:
egy kezdőnek azért nem javallott orkkal indulni, mert nagyon hamar elmehet a kedve a játéktól. |
Szégyen nem szégyen, én az orkot csak a harmadik személyiségemtől 'mertem' bevállalni.. de azóta mondhatom, megyeget :)
|
één anno orkkal kezdtem, de szerencsére jó szövit találtam és rengeteg időm volt játszani.
|
Én is voltam ork elég hosszú ideig. MF-ként és szöviben is.
Szöviben még hagyjám, mert ha van aki elrettentően vissza-variz és visszalop, akkor lehet egy elég komoly kiélezett orkot csinálni. Persze fontos szempont a gyors reakció mert az ork nem bírj sokáig a tekli-lopást és a viharokat, szárazságot. Nem véletlenül írja a súgó, hogy sok játékidőt igénylő faj. Viszont mf-ként nem igazán lehet arra használni amire való, mert hipp-hopp darabokra tépik! Még az új hullát is szívesebben bevállalnám mf ként, mint az orkot! Én a lassúban játszottam vele az 5. szinten még mf ként is használható, de csak az alján. Följebb az erősebb szövik ellen nem sokat ér, még szöviben sem. Talán ahol elég bika lehet, az a 2b, mert sokan játszanak, sok a szövi-háború és a krónikát nézegetve szerintem farvizen elég jól lehet haladni vele. 4j ben még talán elmegy, de a 3E ben is igen nehéz a dolga. |
Én egy kezdő orival vállaltam be régebben az orkot.
Nem volt valami nagy sikerélmény szöviháborúban :D Csak, hogy legyen egy kis nosztalgia mutatok róla gömböt :) http://img203.imageshack.us/img203/6...land331696.jpg Persze itt a támadóegység nem volt bent, azt még képzeljétek oda. Ja, és elvándorolt egy jó adag egységem, azért ilyen szép a foglalkoztatottság. |
All times are GMT +1. The time now is 07:38. |