Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Karaván módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=421)

King 04-20-2006 15:56

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Az alap5let jó, támogatom!

A többit viszont elvetem!
Ez ugye csak VIP-el él, így is nagy segítség a VIP-eseknek ez a funkció, ne tápoljuk még jobban őket...

csak támogatni tudom eme hozzászólást én is. valóban jópár elöny van vip esetén, bár ha már vannak, lehetne pár plusz azért. persze csak óvatosan.
a karaván szintén megoldható lenne, mint a pénzügynél.

még annyi, hogy hasonló szinten, mint az 1ben talán mutathatná a szövitárs üres helyeit is. a többit meg bizzuk a rutinra... :) :)

Cyby_ 04-20-2006 16:37

Quote:

Originally Posted by director
nekem ebből még nem volt gondom, de tényleg nem nagy változtatás, és elég hasznos, bénázás-kivédős ;)

igen bénáztam.....2napja iszunk koliba....és csak kell(ene) hódozni is....

King 04-20-2006 17:40

Quote:

Originally Posted by Cyby_
igen bénáztam.....2napja iszunk koliba....és csak kell(ene) hódozni is....

:) egészségedre!
én is lézengtem a napokban, mert elcsaptam a belem, többet voltam a retyón, mint a gép előtt. :p :p

noran 04-20-2006 22:20

A karavánt valóban meg lehetne változtatni. Viszont azt nem értem, h miért csak vip-tagoknak lehetséges. Szerintem jobb lenne, ha bármilyen szövi tudna küldözgetni egymásnak cuccokat, és mondjuk a vip-esek pedig még tekit is küldhetnének, ez lenne nekik a plusz...:)

Apa 04-21-2006 06:45

na igen, ezt nem értettem én sem mié nem lehet tekit küldeni .
ugyanugy kopik, ha küldöd, tehát ergo a veszteség megvan rajta..
bár ezt kompenzálja tekimásolás a szövik részére.tehát ha ha 2 ember tekit ir a szövibe akko ugye abbol csurran cseppen, bár korán sem annyi, mint ha karival átküldeném. viszont az éheztetős indok az jo.
a 3 felé karaván nem hinném h kivitelezhető, bár ha 1 karavánt 3 felé osztunk, limitálva talán meglehetne oldani.
akko viszont hozzá kellene biggyeszteni randomba a rablovicsok okozta károkat.
1 nagy karavánt csak erős rablok támadnak meg, viszont 3 kicsit akárki.
és akko lehet ne 1 külön faj aki karavánok kirablásával foglalatoskosna.
és akko én is az lennék, és akko jol kirabolnék mindenkit, mer lenne 1 karaván kikémlelő varázsom, és akko én volnék a főkaravánkirablofővezérek fővezére.............................

Phoenix 04-21-2006 09:45

Quote:

Originally Posted by Apa
...és akko én volnék a főkaravánkirablofővezérek fővezére.............................

hát ez... http://balko.hu/forum/images/smiles/lol.gif

DearCody 07-06-2006 00:02

Ööö...nekem majdnem ugyanez volt a javaslatom, de az már rég bekerült. Végülis a kettő kombinációja lenne a jó, gondolom Ati is ezért tette be ezt is.

Csocsó 07-20-2006 12:53

Nem kell elkényesztetni a sok VIP orit! Minden jóval! Így is éppen elég előnyük van a többiekkel szemben. 1kari bőven elég. Ha annyira tekit akarsz pakolgatni mennyél A-ba! oszt hajrá! még nem is kopik :)

Az alap ötletet támogatom, mert bakik, elnyomások előfordúlnak. Megoldás hasonlóan mint az A-ban.

Árumegnevezés | Neked mennyid van | Mennyit küldesz

Mennyit küldesz alapból üres. Így átlátható és kisebb a hibázásra az esélyed.

Csocsó 07-20-2006 12:56

Quote:

Originally Posted by Apa
1 nagy karavánt csak erős rablok támadnak meg, viszont 3 kicsit akárki.
és akko lehet ne 1 külön faj aki karavánok kirablásával foglalatoskosna.
és akko én is az lennék, és akko jol kirabolnék mindenkit, mer lenne 1 karaván kikémlelő varázsom, és akko én volnék a főkaravánkirablofővezérek fővezére.............................

Ha egyszer egy fantázia beindul :D

Apa 07-20-2006 13:10

persze, de mivel a karavánok uton vannak én is mindig uton lennék, és engem nem lehetne kiszámitani hány körre vagyok, ugyhogy szép nyugiba rablászkodnék......vándor-rablo-ori lennék...

All times are GMT +1. The time now is 23:46.