![]() |
Érkezet sms:
Tsobi, Tsobi! :) SMS: (Ati száma) mobiltelo.hu :p |
Quote:
|
Quote:
Rövid, és tömör üzenet :D |
Quote:
Bár az is reklám, de inkább a küldés helye, az pedig belefér szerintem. Az idevonatkozó törvényeket, pedig nem nyálaztam át, de linkelhetnél nekem erről valamit. |
Quote:
Részlet a "Hogyan küldhetek SMS-t?" menüpontból: "Az SMS küldése teljesen ingyenes, az oldal kizárólag a hirdetésekből profitál. Nem vonunk le a kártyádról pénzt, a telefonszámod ellenőrzése a visszaélések elkerülése miatt szükséges, illetve hogy az üzenet végére oda tudjuk irni." Az oldalon megjelenő AdWords-ökből és eTargetből tuti nem jön nekik annyi, hogy fedezzék az SMS-ek árát. |
Quote:
Az sms végén, csak a saját telefonszám, és a küldés helye van!(tehát az oldal, ahonnan ment az sms.) Tényleges reklámokat csak az oldalon lehet olvasni. Régebben is voltak ilyen oldalak. Anno a westel csinált egy ilyen oldalt, aztán annyian vették igénybe, hogy megszűnt. |
"a telefonszámod ellenőrzése a visszaélések elkerülése miatt szükséges"
Ezt magyarázza el nekem valaki. 1. hogyan ellenőrzik a telefonszámom? 2. hogyan ellenőrzik, hogy én vagyok-e én? (tehát pl ha beírom a haverom telefonszámát, leellenőrzik, és tényleg van olyan szám, tehát valós, akkor hogy tudják leellenőrizni, hogy én nem KisJakab vagyok, hanem NagyPeti?) A jutubban, az ivivben, a fészbukban, meg az összes ilyenben vastagon benne vannak a titkosszolgálatok, meg a szoftverrendőrség... Így is eleget figyelik az embereket 60 éve... Jóhogy nem már magam gépeljem le az aktámat, és küldjem el nekik postán. :D Legalább dolgozzanak meg a besúgók a pénzükért... :D |
Quote:
Egyébként Nagy Peti. Ja, és ha te regisztrálsz, akkor a komcsik 1000 kémet küldenek Pécsre, és nem fogsz tudni levegőt venni, aztán jön a Nasa, Nato, EU, USA, FTC, BKV, és mindenki a nyakadon lesz. Szóval parázzzzzzáááá, mert baj lesz ám :D Kubatov meg tudja ám, hogy hova toltad a kopogtatód, tőle is félj, mert nem válthatsz pártot ;) |
Quote:
Bár tény, hogy megjelenés alapúra is lehet állítani a hirdetéseket, ha jól tudom, de az meg nagyon keveset fizet... Vagy már kipróbáltad?? Tényleg nincs reklám?? (Utóbbi esetben is lehet, hogx csak MÉG nincs reklám) |
Nem is akarok váltani. A hűség a becsületem. Heil Viktory! :p
|
All times are GMT +1. The time now is 05:23. |