![]() |
Nem mindenki hadis ori 1-ben és ez szerintem nem ilyen egyszerű, ahogy te leírod.
|
Quote:
miért jó a mazohistáknak? mert, ha rossz akkor jó. ha jó akkor meg rossz, tehát jó;) |
Quote:
Személy szerint engem nem érint ez az egész, csak gondoltam, próbálok vmit ötletelni, mert elég sok A-s problémára rá lett fogva, hogy a felfelé tolódó lépésküszöb az oka... |
Robi, csak nem mindegy, hogy hány hekire szenveded fel magad. Lassan már 10000 hekinél lesz a top alja. Aki fordulni akar és nem 1-ben maradni, annak ez egy örökké valóságnak tűnik és a kedve is elmegy tőle.
|
A másodiktól az ötödik ötletig nagy marhaság, teljesen idegen a játék jelenlegi rendszerétől.
Az első nem rossz. |
Quote:
Ez így mind szép és jó, egyet is értek vele, de: Tegyük fel fellépek A-ba 2K heki körül a szövimmel, semmi támogatás, magunknak kell először termelni, majd feljutni. Ha most kezdeném, kb. a 10K hekit kellene megcélozni a biztos top30%-hoz, tehát 2K hekin kell összetermelni az ország megötszörözéséhez(!) elegendő tartalékot, kis ráhagyással. Mivel nem csináltam még ilyet, nem akarok találgatni, de biztos nem 8-10 yardba kerülne fejenként... |
Quote:
Ork, hulla, magáért beszél. A többibe bele kell rakni azt a barakkszámot, hogy haladni tudjon. Mi a baj vele? Klánütéshez meg merem kockáztatni, hogy sikeres lehet egy az előbb említett szövetség. Lehet az elfet is élezni hadisra, ami a klántámadást segítheti. Lehet a törpét is. Lehet a gnómot is. Ha valaki megrögzötten áll egy éplistához, hogy elf, akkor bizony oda kell 25-25% torony/barakk meg kaját kell termelni, akkor az egészet megette a fene... Bizony, azért kell termelni, hogy bele lehessen rakni az elfbe 50% barakkot, meg 15% tornyot, és akkor még ugyanolyan erős a védelme, viszont sereget tud küldeni, és nem csak a tornyok kárára... Bele kell rakni a törpébe 60% barakkot? És akkor? Gyanítom, hogy ilyenek miatt nem tud feljebb jönni az országok nagy része. Van olyan, aki még mindig lenn ütöget földre, de még én is bevertem amikor 2 éve feljöttem... JA, és ki mondta, hogy egyszerű? Marhára nem egyszerű. Sok odafigyelést igényel a klántámadás, márha valaki számolgatni is akar rá, meg figyeli a régebbi eseményeket, meg számolgat hozzá, nemcsak durrbele... Nem egyszerű. Nehéz, de 1 csoportban sem lehet ilyen gyorsan felmenni a top-ba, mint itt. Ha valaki áldoz rá egy kicsit, az meghálálja magát. |
Én úgy gondolom, ha 1-ből szeretnék fordulni, ne 2 évig kelljen már 1-ben lennem ehhez
|
Quote:
Mert ne mondd nekem, hogy hónapokig nem szúrják ki a körülötte lévő orik? Egy tűzgolyó és már látszik, hogy milyen egységei vannak, egy rengetés és az épületei is nyilvánvalóak lesznek. Szóval pénzt csinálni, azért nem ilyen egyszerű! Én inkább úgy látom, hogy a fenti nagy orik, akik már jól elvannak egymás mellett, tudnak inkább átállni termelőre és sok pénzt csinálni, tehát egy újonnan fellépő klánnak esélye sincsen őket megszorongatni, de még a top alját elérni is sokkal kevesebb, mint volt ez régen. Ezért támogatnék valami olyan ötletet, ami kicsit könnyítene az A-ból való forduláson. |
Quote:
Nem azt mondtam, hogy 500kör alatt meg kell lennie, nem is 1000kör alatt. De akkor is meg lehet csinálni. Ne mondja nekem senki, hogy nem. |
All times are GMT +1. The time now is 07:39. |