![]() |
Quote:
|
Quote:
és ha az épületek pontértékét növelnénk? mondjuk egy beépitett hektár nem 45öt jelent, hanem 50et? |
Figyi Csabi.
Én arra próbálok kilyukadni, hogy egy problémára ne olyan javaslat szülessen, ami 1) csak részben oldja meg az eredeti problémát 2) és még generál egy rakás másikat is A lakosos kérdéssel az a probléma, hogy sokkal kevésbbé oldja meg a top1 helyre fokozott országok kérdését, mint amennyi kárt okoz játszhatóság, taktikai és stratégiai szempontból egy csomó játékosnak. Ezért én azt mondom, hogy rendben, tényleg kezdeni kell valamit a top1 elfokozott országokkal, de NEM ezt. Mert ez nem lenne jó, ha bevezetésre kerülne. Itt van a te beépített hektár ötleted. Még nem tudom, hogy jó ötlet-e, de egy kis próbálgatással, számolgatással ez kideríthető. Itt is egy fontos dolgot kell szem előtt tartani: A játékot ne befolyásolja negatívan. Ne lehetetlenítsen el bizonyos taktikai lépéseket, ne töröljön el a játékból taktikai elemeket. Amennyiben a te javaslatodnak semmi rossz ahtása nincs hosszú távon a játékmenetet nézve, akkor szívesen támogatom. |
Én egyet értek azzal, hogy nem jó dolog az, ha elfokozom magam, elszabizok, és évekig ott ülök a top1 helyen, poénból, másokat ezzel szándékosan gátolva...
Csak nem szeretném, ha ennek a kérdésnek az orvoslása közben a játék maga csorbulna! |
EWgyébként így első ránézésre az épületes ötlet hasonlóképpen azért nem jó, mert ugyanúgy nem oldja ezt meg, mint a lakosos ötlet.
Hiszen aki top1-re van elfokozva, az nem 200 hekiről fokozta magát oda, valószínűleg alapból nagy országa volt... Magyarul neki is megnő a pontértéke, meg neked is, csak ha a te országod nagyobb, akkor a tied kicsit jobban nő meg. + Van egy hátulütője. Mi van, ha a top1 helyről még be is fokoz? Akkor az ő országa lesz beépített területre is a legnagyobb... Akkor nemám csökken a különbség őközte, meg a csoport többi tagjai között, hanem ráadásul még meg is nő... :) Ezt meg senki se akarja. (Remélem.) |
Még mindig azt látom a legjobbnak amit egy másik topciban tárgyaltunk, szabi alatt is menjen el a nép...meg is van oldva.
|
Quote:
Ez a lakos pontérték változás szerintem teljesen eltolná a játéklehetőséget a nagyon gazdag országok/szövetségek javára....nem támogatom. |
Quote:
|
én azért nem támogatom ezt, mert megnőne a fentről sok körre kitámadások száma. a fokozótáv csökkenne, még attól sem kellene félnem egy 6-7 körös támadás esetén, hogy rám fokoznak. egyedül azért tetszik, mert kevesebb lenne A-ban a 0 hektáros foglalás. aki első akar lenni ne kapja meg azt ingyen, mint láttuk megoldható.
|
Valakinek van jobb ötlete az állandó elfokozások ellen? Mert szerintem így nincs rendjén, hogy ha két igazán nagy ország összecsap, a zsákmányolt föld mérete legtöbbször 0.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:16. |