Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Bank reform. ;) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4187)

RRRrrr 05-08-2010 21:12

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 251214)
Nekem 200 hekin van 5 bankom, aki meglop, azt 0-ra mészárolom...
ennyi...

Csak nem mindegy, hogy a Te pénzedből fedezi valaki a mészár költségeit, vagy nem:)

Dus 05-08-2010 21:12

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 251212)
4 milliárdhoz kell 26.666 bank, hogy védje
szted? :)

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 251209)
Ezt persze, lehetne finomítani, pl. dupla annyit kezel, de fele kamattal, így védeni is dupla annyit fog...

Szerintem nem tudsz olvasni. Szted?? :)

És ne akarj 4 mrd aranyat lophatatlanul tartani az országban. Nem normális az, amiben itt páran gondolkodnak, és játszanak. Teljesen abnormális, elborult országfelépítések vannak, dobálóztok a milliárdokkal. A játék izgalmas részének felét elveszi az egész. Csak, hogy a kis pár ezek hektáros virtuális királyságuk meglegyen, amin tudnak csücsülni. :)

Boccs az offért, jöhetnek a lefele mutató kezecskék...

Remedy 05-08-2010 21:13

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 251220)
Szerintem nem tudsz olvasni. Szted?? :)

És ne akarj 4 mrd aranyat lophatatlanul tartani az országban. Nem normális az, amiben itt páran gondolkodnak, és játszanak. Teljesen abnormális, elborult országfelépítések vannak, dobálóztok a milliárdokkal. A játék izgalmas részének felét elveszi az egész. Csak, hogy a kis pár ezek hektáros virtuális királyságuk meglegyen, amin tudnak csücsülni. :)

Boccs az offért, jöhetnek a lefele mutató kezecskék...

Mar megy is. Egy fosztas, es maris nem tartasz benn annyit...

Pool 05-08-2010 21:15

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 251219)
Csak nem mindegy, hogy a Te pénzedből fedezi valaki a mészár költségeit, vagy nem:)

8 sereges mészár mondjuk 1 nap végig és én lopom a felest...

RRRrrr 05-08-2010 21:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 251217)
Viszont mindenki mast szarra gyengitene. A felesbe csak ij kell, mig egy hadisnak mozgaster kell, szukseg eseten cserelni sereget, epitkezesre nyerset venni, fokozni... Ehhez mind mind penz kell. Rengeteg strategiai elemet kukaba dobnal, csak mert ez epp neked nem tetszik...

Miért gyengítene mindenki mást? Max annyival, amennyit szerintem megérdemelnek. Akinek rengeteg pénze van, vigyázzon rá, és ezért áldozzon is. Ne legyen már elég annyi, hogy ha jön valaki sereggel akkor eldugom 3körig. Új elemeket hozna a játékba, nem pedig kukázná őket. A játék pedig attól, hogy lehetővé teszi a seregcserét a nagyon gazdag oriknak, ez egyáltalán nem szükségszerű mint ahogy Te vázoltad.

Pool 05-08-2010 21:16

RRRrrr, mégis vmi konkrét számokat hallhatnánk?

mondjuk 200, 600, 1.100, 1.700, 2.400, 3.000, 5.000, 7.000 és 10.000 hekire levetítve

Pool 05-08-2010 21:18

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 251223)
Miért gyengítene mindenki mást? Max annyival, amennyit szerintem megérdemelnek. Akinek rengeteg pénze van, vigyázzon rá, és ezért áldozzon is. Ne legyen már elég annyi, hogy ha jön valaki sereggel akkor eldugom 3körig. Új elemeket hozna a játékba, nem pedig kukázná őket. A játék pedig attól, hogy lehetővé teszi a seregcserét a nagyon gazdag oriknak, ez egyáltalán nem szükségszerű mint ahogy Te vázoltad.

Vannak csoportok, ahol a katonapiac üres, így nincs mit cserélni
A-ban meg engedtessék már meg nekem, hogy cseréljek, ha kell

RRRrrr 05-08-2010 21:20

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 251224)
RRRrrr, mégis vmi konkrét számokat hallhatnánk?

mondjuk 200, 600, 1.100, 1.700, 2.400, 3.000, 5.000, 7.000 és 10.000 hekire levetítve

Szándékosan nem írtam számokat. De hogy legyen miből finomítani, vegyük alapnak amit Remy is írt. Ahhoz hogy 4yard szinte lophatatlan legyen, kelljen 12.5% bank.
Szerintem nem elborult ötlet, ha azt nézzük hogy a 4yard a bent tartható pénz maximuma.

Pool 05-08-2010 21:22

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 251226)
Szándékosan nem írtam számokat. De hogy legyen miből finomítani, vegyük alapnak amit Remy is írt. Ahhoz hogy 4yard szinte lophatatlan legyen, kelljen 12.5% bank.
Szerintem nem elborult ötlet, ha azt nézzük hogy a 4yard a bent tartható pénz maximuma.

10k hekin 1.250 bank?
nevetséges

RRRrrr 05-08-2010 21:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 251225)
Vannak csoportok, ahol a katonapiac üres, így nincs mit cserélni
A-ban meg engedtessék már meg nekem, hogy cseréljek, ha kell

Vannak, és vannak ahol nem.
Valamint meg lenne engedve ezután is a seregcsere, nem mondtam én hogy az rossz. Csak ha annyi pénzt akarsz tartani bent, amiből meg is tudod csinálni, akkor áldozz arra hogy azt megvédd. Tolikkal, vagy bankkal. De semmiképp ne annyi bank védjen már A-ban is mint 5.szinten. Nem hiszem el, hogy Nektek ez természetes. Inkább csak hasznos, mert hozzászoktatok a hatalmas tartalékokhoz.
Nekem az a logikus, ha sokkal több bank kell nagy hektáron, mint egy kezdő 200hekisnek

All times are GMT +1. The time now is 08:18.