Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Modosított hulla tapasztalatai. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4128)

csakegygnóm 03-26-2010 20:42

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 246476)
Én jól jártam, volt egy kis alaptőke.

De építész szemmel is azért 700-900 milla volt átépíteni. És ugye még képzés is...

Én is úgy vagyok vele, hogyha akarnak, üssenek le. Most nem fog izgatni a dolog. Még örülök is, hogy kevesebbet kell képeznem. A területet úgyis visszaütöm. :)

Persze így van hosszútávon mi járunk jobban.A jegyzetekbe meg szépen bemásolom azoknak az oriknak a neveit akik a félkész orimat kifosztották vagy leföldelték és majd megy pár hét után a hálálkodás hadjárat :D
Jelenleg 300 millát költöttem rá és lehet hogy mégegyszer ennyi kell majd rá de nem sietek...

jani 03-26-2010 21:05

Egy baj van a hullával hogy nem tudom kibe botlok bele szövibe,magányos farkasba de így legalább izgalmas a játék:D

Tsobi 03-26-2010 22:09

Quote:

Originally Posted by jani (Post 246479)
Egy baj van a hullával hogy nem tudom kibe botlok bele szövibe,magányos farkasba de így legalább izgalmas a játék:D

Egy kis figyeléssel azért ki lehet találni :)

Pool 03-27-2010 07:45

Quote:

Originally Posted by csakegygnóm (Post 246477)
Persze így van hosszútávon mi járunk jobban.A jegyzetekbe meg szépen bemásolom azoknak az oriknak a neveit akik a félkész orimat kifosztották vagy leföldelték és majd megy pár hét után a hálálkodás hadjárat :D
Jelenleg 300 millát költöttem rá és lehet hogy mégegyszer ennyi kell majd rá de nem sietek...

majd kitámadsz rá és betolnak vagy 10* visszahálából eccerre :)

BigPi2 03-27-2010 08:26

Jelenleg én is azért nem írtam semmi konkrétumot, mert teljes gőzerővel folynak az átépítések és a képzések.
Természetesen ezeket a folyamatokat egy tőkeerős klán, vagy szövetség gyorsan és könnyen áthidalja.

csakegygnóm 03-27-2010 09:00

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 246487)
majd kitámadsz rá és betolnak vagy 10* visszahálából eccerre :)

Majd meglátjuk kinek éri meg a betegség Ha előre felhúz 2-5% nyi kórházat akkor meg 70% barakkos hullánál nem fog a szövetségeseivel 10 sereggel beférni :)
Mert én se fogok full kitámadni és szerencsére a modosított hullával nem is kell úgyis átütöm bermelyik szövetségest.Ja és a csiki csuki játékra meg a hulla a legalkalmasabb.;)
Hú de várom már hogy kész legyen végre az országom :D

Dus 03-27-2010 09:47

Quote:

Originally Posted by csakegygnóm (Post 246490)
Majd meglátjuk kinek éri meg a betegség Ha előre felhúz 2-5% nyi kórházat akkor meg 70% barakkos hullánál nem fog a szövetségeseivel 10 sereggel beférni :)
Mert én se fogok full kitámadni és szerencsére a modosított hullával nem is kell úgyis átütöm bermelyik szövetségest.Ja és a csiki csuki játékra meg a hulla a legalkalmasabb.;)
Hú de várom már hogy kész legyen végre az országom :D

Ha vesz be íjakat, akkor bizony nagyot pattansz, hogyha nem full sereggel mész ki... Még így is érdekes lesz ezzel a hullával szerintem... Főleg, hogy még sereget sem tud elengedni (vagy csak én nem tudom hogyan kéne).

J.Ati 03-27-2010 10:08

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 246492)
Ha vesz be íjakat, akkor bizony nagyot pattansz, hogyha nem full sereggel mész ki... Még így is érdekes lesz ezzel a hullával szerintem... Főleg, hogy még sereget sem tud elengedni (vagy csak én nem tudom hogyan kéne).

Tud elengedni :)

Egyébként még lehetett volna kicsit erősíteni rajta, de majd meglátjuk így mit fog érni.

Dus 03-27-2010 10:12

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 246493)
Tud elengedni :)

Egyébként még lehetett volna kicsit erősíteni rajta, de majd meglátjuk így mit fog érni.

Jó, persze, ha emberhiányos, és úgy pakolja a barakkot. De az úgy meg nagyon necces, hogy alapból legyen emberhiányos, és utána még rá is gyújtsanak egy csomót. :D

Bár úgy is lehet, hogy úgy mész ki, hogy pont beérjenek a házak. De ez így már nagyon nagyon macera. Főleg, hogyha valaki kiszúr szerintem mostantól egy helyhiányos hullát, akkor mennek is a tolik. :)

jani 03-27-2010 10:29

5 topban vagyok egy hullával itt még nem találkoztam szövivel:D

All times are GMT +1. The time now is 18:37.