Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Karaván-indításakor véletlenül elírt mennyiség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4106)

Padlócsempe 03-16-2010 15:49

Én is szavaztam, bár nem biztos, hogy úgy, ahogy szeretted volna :p

Rotcsa 03-16-2010 16:04

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 245332)
Én is szavaztam, bár nem biztos, hogy úgy, ahogy szeretted volna :p

Igen látom.... hát nah:o:)

richardka 03-16-2010 18:53

nem hiszem hogy olyan nagy probléma lenne

ha már lehetne akkor max azt is hozzátehetnéd hogy csak annyit küldjön amennyi szövimnek befér a rakijába:p

mindig filozom hogy most számoljam ki hogy mennyit küldjek, de leteszek rola, ki ér erre rá és küldök oda fullosat ha elfér ha nem maxon lesz a rakija

Rotcsa 03-16-2010 20:27

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 245346)
nem hiszem hogy olyan nagy probléma lenne

ha már lehetne akkor max azt is hozzátehetnéd hogy csak annyit küldjön amennyi szövimnek befér a rakijába:p

mindig filozom hogy most számoljam ki hogy mennyit küldjek, de leteszek rola, ki ér erre rá és küldök oda fullosat ha elfér ha nem maxon lesz a rakija

Ú, öregem, a számból vetted ki a szót!!!:D:D:D
Én is rühellem ezt!

Nah, remélem mindneki látta-hallotta! Ezt is kéretik megoldani!
(pl: beletenni a készülő karavánmester-szemibe.)
Komolyan!

Ati 03-16-2010 20:36

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 245363)
Ezt is kéretik megoldani!
Komolyan!

Ezt a hozzáállást mondjuk nem annyira szeretem. Képtelen vagy odafigyelni arra, hogy mit írsz be, ezért változzon a játék.

Tipp: figyelj oda arra, amit csinálsz!

Rotcsa 03-16-2010 21:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 245366)
Ezt a hozzáállást mondjuk nem annyira szeretem. Képtelen vagy odafigyelni arra, hogy mit írsz be, ezért változzon a játék.

Tipp: figyelj oda arra, amit csinálsz!

Ez a gond(raktár-töltés) csak mostanra lett annyira kényelmetlen számomra, hogy fölvessem, de Richardka már beelőzött.

Sajnálom, ha a még nem tudatossá lett igényeim nem tudom előre kigondoltan megfogalmazni a játék fejlesztésének érdekében. De aki előre tudja, hogy mi nem fog neki tetszeni úgy, hogy még azt sem tudja mikorra éri el a tűréshatára azt a marginális értéket, ami miatt majd valamikor fölvetésre készteti az adott probléma, azelőtt megemelem a kalapom! :)

Rotcsa 03-16-2010 23:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 245366)
Képtelen vagy odafigyelni arra, hogy mit írsz be, ezért változzon a játék.

Ne ezért változzon hanem azért, mert:
  1. Hasonló területen is (piac) ki van zárva ez a hiba-lehetőség.
  2. Jelentős veszteségeket lehet elszenvedni, ami másnak is fájt már, nem csak nekem. Az csak egy dolog, hogy nekem lett elegem belőle.
  3. Azért, mert a fórumozó-szavazók többsége is esetleg így látja jónak!
Amit írtál azzal azt sugallod, hogy én önkényesen szeretném megváltoztatni a játékot, mert nekem úgy jó. Hát nem! Leírtam, hogy miért gondolom úgy ahogy, amival többen egyet is értenek, szóval léci ne vedd hitelét a fölvetésemnek! Köszönöm!

csabi 03-17-2010 15:55

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 245346)

én azt hittem, hogy ez csak vicc.. :D bármilyen stílusú játékot játszok termelőt kivéve, nincs sok raktáram, sőt.. ha épp egyáltalán nincs raktáram, akkor ne tudjon karavánt küldeni a szövim? :eek: vagy ha csak párszáz egység kő/fa/agyag fér bele és ütöttem 80 hektárt, amit be kellene építenem, akkor 20-30 karavánnal küldje át?

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 245363)
Ú, öregem, a számból vetted ki a szót!!!:D:D:D
Én is rühellem ezt!

Nah, remélem mindneki látta-hallotta! Ezt is kéretik megoldani!
(pl: beletenni a készülő karavánmester-szemibe.)
Komolyan!

Liza, ugye csak viccelsz, hogy komolyan ezt szeretnéd? :D

richardka 03-19-2010 12:00

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 245455)
én azt hittem, hogy ez csak vicc.. :D bármilyen stílusú játékot játszok termelőt kivéve, nincs sok raktáram, sőt.. ha épp egyáltalán nincs raktáram, akkor ne tudjon karavánt küldeni a szövim? :eek: vagy ha csak párszáz egység kő/fa/agyag fér bele és ütöttem 80 hektárt, amit be kellene építenem, akkor 20-30 karavánnal küldje át?

Háát hogy öszinte legyek viccnek irtam :D nagyon komolyan vettétek.
nem nagyon szoktam számolgatni karaván küldéskor, maxra nyomom oszt a szövi azt csinál vele ugy csorgat ahogy akar, felőlem a hajára is kenheti :D én elküldtem a többi már nem érdekel

Rotcsa 03-22-2010 15:37

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 245455)
Liza, ugye csak viccelsz, hogy komolyan ezt szeretnéd? :D

Liza???! Ez honnan jött?! Én nem Liza vagyok.... szerintem most Te viccelsz..:D(megjegyzem elég rossz vicc...:cool:)

All times are GMT +1. The time now is 13:05.