![]() |
Én is szavaztam, bár nem biztos, hogy úgy, ahogy szeretted volna :p
|
Quote:
|
nem hiszem hogy olyan nagy probléma lenne
ha már lehetne akkor max azt is hozzátehetnéd hogy csak annyit küldjön amennyi szövimnek befér a rakijába:p mindig filozom hogy most számoljam ki hogy mennyit küldjek, de leteszek rola, ki ér erre rá és küldök oda fullosat ha elfér ha nem maxon lesz a rakija |
Quote:
Ú, öregem, a számból vetted ki a szót!!!:D:D:D Én is rühellem ezt! Nah, remélem mindneki látta-hallotta! Ezt is kéretik megoldani! (pl: beletenni a készülő karavánmester-szemibe.) Komolyan! |
Quote:
Tipp: figyelj oda arra, amit csinálsz! |
Quote:
Ez a gond(raktár-töltés) csak mostanra lett annyira kényelmetlen számomra, hogy fölvessem, de Richardka már beelőzött. Sajnálom, ha a még nem tudatossá lett igényeim nem tudom előre kigondoltan megfogalmazni a játék fejlesztésének érdekében. De aki előre tudja, hogy mi nem fog neki tetszeni úgy, hogy még azt sem tudja mikorra éri el a tűréshatára azt a marginális értéket, ami miatt majd valamikor fölvetésre készteti az adott probléma, azelőtt megemelem a kalapom! :) |
Quote:
Ne ezért változzon hanem azért, mert:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
nem nagyon szoktam számolgatni karaván küldéskor, maxra nyomom oszt a szövi azt csinál vele ugy csorgat ahogy akar, felőlem a hajára is kenheti :D én elküldtem a többi már nem érdekel |
Quote:
Liza???! Ez honnan jött?! Én nem Liza vagyok.... szerintem most Te viccelsz..:D(megjegyzem elég rossz vicc...:cool:) |
| All times are GMT +1. The time now is 13:05. |