Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Aréna, VIP hétvégi nem csak főországgal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4099)

Bobesz bá 03-07-2010 12:12

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 243954)
jó ötlet! Köszi! :)

(bár azért jó lenne, ha nem kéne így okoskodni, és lehetne cserélni a főorit valamilyen korlátozott keretek között, esetleg azokból válogatva, amit fenntebb írtam... :))

Szerintem ebből rendszert biztos nem csinál Ati.
Innentől meg egyedi kérés, írj a Supportra.
De olyan tuti nem lesz hogy egy-két gombnyomásra főországot válthatsz.
De mivel nem én vagyok a jóisten, így nem tudhatom. De Ati eddigi hozzászólásából nekem ez jött le.

Ati 03-07-2010 13:53

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 243957)
Szerintem ebből rendszert biztos nem csinál Ati.
Innentől meg egyedi kérés, írj a Supportra.

Nem egyéni kérés. Az országok sorrendjének megváltoztatása nem lehetséges. Senkinek.

Dynosaur 03-07-2010 23:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 243963)
Nem egyéni kérés. Az országok sorrendjének megváltoztatása nem lehetséges. Senkinek.

bár jobban szeretem, ha valami rugalmasabb (persze bizonyos szabályok között), de ha nem hát nem... :)

Ati 03-08-2010 08:06

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 244057)
bár jobban szeretem, ha valami rugalmasabb (persze bizonyos szabályok között), de ha nem hát nem... :)

A kedvezmények igénybevételén kívül az országok sorrendjének semmi jelentősége nincs. A kedvezmények pedig úgy gondolom, hogy így is igencsak nagylelkűek, ne akarjon ezekkel senki tovább variálni.

Olasz 05-01-2010 15:23

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 243913)
persze, megoldható... :) de pl az egyik szövim fagyasztva van, mivel ugyanabba a csopiba lépett a másik orijával... akkor neki nincs semmilyen lehetősége részt venni ezeken a fordulókon, játékokon...

Vagy esetleg azt nem lehetne megoldani, hogy főországot lehessen váltani? Mondjuk abban az esetben válthatom a főországom, ha legalább annyi vip van rajta, mint az összes országom közül a legtöbb vippel rendelkezőn, vagy akár az összes országomon összesen, és mondjuk havonta, vagy fél évente egyszer lehet cserélni, akár x vip kör le is vonódhatna az ügyintézésért... :)

Szerintem nem a főorit kéne cserélgetni, sokkal egyszerűbb megoldás lehetne erre a problémára.
A szabin lévő főoridba még a belépés előtt megjelenik az "Országod jelenleg szabadságon van." felirat és egy választható lehetőség "Visszatérés a játékba".
Annyit kéne változtatni, hogy ide még berakni 3 választható lehetőséget:
1. Jelentkezés a Vip hétvégi fordulóra
2. Jelentkezés a hétvégi fordulóra
3. Jelentkezés az Arénába

Csak nem tudom, hogy ez technikailag megoldható e, vagy nagyon macerás?
De nekem is jól jött volna már párszor és így a fagyasztott főorik is tudnának hétvégizni meg arénázni.

szerk.: közben látom, hogy ez már elég régi téma, ezért ennek a javaslatnak indítottam egy új topicot.

All times are GMT +1. The time now is 00:33.