Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hódítón belüli névazonosság! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4081)

Ati 02-21-2010 18:32

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241377)
Játékon belül keresgéltem a keresővel az országaim között, és találtam egyet, amely az én nevemmel lett regisztrálva, de semmi közöm hozzá.

Szeretném kérni, hogy az illető ország tulajdonosa válasszon új nevet, vagy ennek a meg nem történte esetén legyen az országa "nonameXXXXXX"-re átnevezve.

A számomra ismeretlen ország a következő:

(#595870) Gee

Felmerült, hogy ez annyira nagyon gyakori név, hogy tulajdonképpen tucatnevem van.
Nem tudom, hogy hol, és mennyire elterjedt ez a becenév, de a Hódító játékon belül az utóbbi 9-10 évben tudtommal én használtam egyedül.

A fenti országnév zavar, és nem szeretném, ha továbbra is a nevemet viselné - bárkié is legyen!

Köszönöm a segítséget!

Egy "hűűű" indulatszó esetén nem tudunk egyedi névről beszélni. Úgy érzem, hogy egy átlagos 5-6 éves gyerek szókincsében előforduló szó semmiképp nem számít egyedi, védendő, senki más által nem használható névnek.

vityu 02-21-2010 18:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 241424)
Egy "hűűű" indulatszó esetén nem tudunk egyedi névről beszélni. Úgy érzem, hogy egy átlagos 5-6 éves gyerek szókincsében előforduló szó semmiképp nem számít egyedi, védendő, senki más által nem használható névnek.

Öööö, ez most Gee-nek jó, vagy rossz válasz? :o:eek:

Hex 02-21-2010 18:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 241424)

Ati, a Lord Hex ori az mennyiben számítana annak?

Pool 02-21-2010 18:39

Quote:

Originally Posted by Tom (Post 241410)
Szerintem indítok egy orit PooLiszka névvel :D

Szted mennyire lenne jó ezzel a névvel játszanod? :)

Ati 02-21-2010 18:39

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 241427)
Ati, a Lord Hex ori az mennyiben számítana annak?

Sorozatcím, amit csak Magyarországon potenciálisan 6-7 millió ember nézhet, ráadásul számítástechnikai alap-, valamint matematikai kevésbé alapkifejezés.

Ati 02-21-2010 18:41

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 241426)
Öööö, ez most Gee-nek jó, vagy rossz válasz? :o:eek:

Ezt majd ő eldönti, de ez kb azzal azonos, hogy megtiltsam, hogy ezentúl bárkit Atinak szólítsanak a játékban, mert engem úgy hívnak.

Hex 02-21-2010 18:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 241430)
Sorozatcím, amit csak Magyarországon potenciálisan 6-7 millió ember nézhet, ráadásul számítástechnikai alap-, valamint matematikai kevésbé alapkifejezés.

nem is tudtam, hogy már sorozatot is csináltak rólam :D

Pool 02-21-2010 22:10

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 241432)
nem is tudtam, hogy már sorozatot is csináltak rólam :D

Rólam meg focicsapatot neveztek el, több millió rajongóm van :)

Szesy 02-21-2010 22:18

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 241459)
Rólam meg focicsapatot neveztek el, több millió rajongóm van :)

Bazi öreg vagy már!:D

[HTPA]GeeForce 02-22-2010 02:39

Köszönöm mindenkinek, hogy ilyen megértően, és kedvesen, engem támogatva állt hozzá a témához.
Köszönöm a lenéző, összemosolygó, kuncogó hozzászólásokat, és hogy 5 éves szintű a mentalitásom, csakmert nem szeretném, ha a nevemben játszanának.

Remélem, Pool, hasonlóan megértő leszel az elkövetkezendő Liverpool-os országneveimhez, hiszen a Liverpool-nak, mint futballcsapatnak vélhetően többszázmillió rajongója van világszerte, így egyáltalán nem ritka "becenév", és nem tagadhatja meg tőlem senki, hogy elkezdjek nekik szurkolni, és tiszteletadásom jeléül az ő csapatuk nevét válasszam magamnak.

Még egyszer köszönöm.

All times are GMT +1. The time now is 19:56.