![]() |
Quote:
Szerintem a személyiségeket fajok illetve stratégia nélkül tárgyalni olyan, mint azt kérdezni melyik a legjobb leves ha teljesen sótlanul eszed? ;) Minden személyiségnek megvan az értelme, ha a megfelelő fajjal és stratégiával ötvözöd, igaz vannak olyan személyiségek amik több stratégiához is felhasználhatóak. Ezek a személyiségek ha úgy vesszük "jobbak" azoknál amiket csak egy-két ritkábban alkalmazott stratégia esetén tudsz kihasználni. |
Quote:
:cool: ;) teljes mértékben egyetértek! ;) :cool: |
Quote:
sőtttt...mit kettő :) asszem 8-10 volt :D |
Quote:
|
Quote:
és nem is kértem :p sőtttttt :p :D :D :D |
szerencsére visszakaptam a szép kis zöldem :D
|
hát egyetértek kockával teljes mértékben, de hozá fűzném, hogy nem csak fajhoz beállítottsághoz és stratégiához lehet fűzni, hanem ahhoz is, hogy mnnyit vagy, mert vannak deffensív és offensív személyiségek;)
|
Quote:
szerintem a tolvajoknak jó személyiség tudós,tolvaj,túlélő (ha ember akkor a túlélő elhanyagolható:)) Hadisoknak: Vándor,tudós,Tábornok,Harcos Varisnak sztem csak a tudós :) esetleg varázsló én ezek közül vválasztanék de legjobbnak talán a vándort tartom :) |
Quote:
|
_Teljesen nem értek egyet...
A legjobb személyiség a tudós.Ez tök egyértelmű.Akármeléyik fajnak jó, leszámítva a közkedvelt hullát. Ha utána kellene mondani akkor a gazdálkodó/vándot/tábornok trióbol választanák. De itt is a gazdálkodó nyerne ha általánosítanom kéne fajtól függetlenül. uff szóltam |
All times are GMT +1. The time now is 14:26. |