![]() |
Quote:
2004-ben is hasonlóan vélekedtél, gyanús vagy Te nekem :D Csak az igazat :D "Ezek szerint a metrikus elementaritás receptora, nem asztrahál az ekonomikus trendek vákuumvezértelt trigonometrikus makrodinamikájával? :))) orinev (#113xxx), 2004-01-24 20:06:04 Anti (az) Alkoho(l) Lista (#1573)" Orinevedet nem írtam, szerintem úgyis tudja mindenki :) |
Quote:
|
a hulla egy valamire jó nem idegesit hogyha szétzuzzák az oridat mert elve tudod hogy eséjtelen vagy:D én már nem egyszer játszottam hullát 300hekig jó:) utána sok szerencse kell hozzá:) a 3-2 szintett nem lehet vele megcsinálni képtelenség lehet hogy nem bántanak magas hekin a betegség miatt de tese fogsz senkit mert nem férszbe senkihez. pénztermelönek magas hekin nagyon jó mert beton védelem hogy a födet elne vigyék oszt mássemmi csak kati piacra gyártani de má ese tulnagy biznisz:)
|
Quote:
Evvel nem azt akarom mondani, hogy nem messze a leggyengébb faj a 3-2-1 szinten. Csak avval a kijelentéseddel vitatkozok, hogy nem fér be senkihez. Még valami. Több helyen olvastam, hogy nagyon magas hekin védheti a hullát a betegség. Szerintem nagyon magas hekin sem kell a területhez viszonyítva több kórház, mint kis hekin. |
de nem mind1, hogy 30 kórház kell vagy 120 sztem, 1 be tök mind1, de 2 be meg 3 ba nem mert ott drága a nyersi
|
hát ha felhúzol 10% kórházat akkor az -10% barakk neked. ez hadisként azt jelenti hogy gyengébb vagy a többinél akik ezt szépen alaposan ki fogják használni. remek. jó, leverted a hullát, most amíg gyógyulsz, addig bevernek 4-5ször is. szuper. amit nyertél a hullán itt el is bukod, és az neked már hol nem számít hogy akik ütöttek beléd, azok most betegek lettek... szétmennek bele, de képzeljed, te se ütheted vissza őket amíg nem gyógyultak meg, na de azt te nem tudod hogy meggyógyultak-e... mindegy. el lehet ezzel játtszani, de sok kórházzal akkor leszel előnyben ha a fél csoportot már szétfertőzted :D
|
Hát az 5-s szinten is 10% kórház az -10% barakk. Igaz, ott ettől még nem szednek szét, mert sok a gyengébb játékos.
|
Quote:
|
Quote:
Én a következőt szoktam csinálni: Megütöm földre a zombit és ami földet kapok üreset, abból csinálok kórházat...:) 9 körig meg had fogyjon a nép...:D Max minimális kórházat tartok, mondjuk 5 dbt...:) |
All times are GMT +1. The time now is 22:39. |