![]() |
Quote:
Csak nem beszélek hülyeséget. Mivel védelem alatt nem küldhet szövihelpet, így nem lehet azt mondani, hogy azért kellene látni, hogy ezzel is számolhassunk. |
A szavazást megnézve ez gondolom valami poén, úgyhogy ennek megfelelően az általános beszélgetések közé átmozgatva.
|
De attól a javaslat lehet többféle, meg a szavazás még mindig nem tudom melyik megoldásra vonatkozik. Szóval fenntartom hogy nem egyértelmű itt semmi:)
Két megoldás közül melyikre lehet szavazni? Igen vagy nem? |
nem támogatom, jó így ahogy van.
Miért ne lehessen gömbözni? Ő is készüljön rá a szintre. ezzel az erővel a szabadságosokat se lehessen gömbözni.... Az hogy ő nyithasson kaput nonszensz, te vissza se nézhetsz a kapuján, értelmetlen. |
Quote:
Nem, ne változtassunk a védelem alatt lévő információszerzés mikéntje felől. |
Jó ötlet, de Kijjazza Pepa?
|
Quote:
Azért van védelem, hogy annyi ideje van felkészülni a szintre. Nem lehet elvárni hogy valaki az első pillanattól kész legyen. Épp ezért szerintem logikus lenne, hogy ne lehessen infot tudni róla, ha már létezik egyáltalán védelem dolog... |
Egyébként a szavazást én se értem.
Mintha azt kérdeznék, hogy 3, vagy 4 sereget küldjek? igen nem Pepa |
Quote:
átépül, felkészül, mittudomén....vagy ugyanolyan szar marad....nem mindegy? mitől olyan átkozott fontos ez? mert látod hogy menni pénzzel jön fel? a vagyont úgyis el kell tenni, ha meg nem teszi el úgyis kiderül.... |
Quote:
:D |
All times are GMT +1. The time now is 10:00. |