Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sereg elengedés&koptatás az A ban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4058)

Tom 02-08-2010 11:25

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 240137)
Nálunk vidéken mindkettőt koptatásnak hívják :) Köszi.

nálunk meg Nem:D:D:D:D:D

csakegygnóm 02-08-2010 11:29

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 240137)
Nálunk vidéken mindkettőt koptatásnak hívják :) Köszi.

én is hallottam már mindketőt külön külön egyszerre ezért voltam egy kicsit eltévedve a témában ;)

Gabro 02-08-2010 11:29

Quote:

Originally Posted by Von (Post 240139)
Azt gondoltam, hogy ismered mindkettőt :)
Na mindegy, csak azért írtam le, mert úgy tűnt erre gondoltak a két elnevezés közti különbségben :)

ui: logika éppen lehet benne, hogy két különböző módszert más névvel illess :)

a végeredmény ugyanaz, és ráadásul kombinálhatók is

Dus 02-08-2010 15:10

Quote:

Originally Posted by csakegygnóm (Post 240123)
A másik kérdésem a seregkoptatás: Nem biztos hogy jól értelmezem de ez azt jelenti hogy támadás után mikor jön vissza a sereg akkor eladom az összes laki tekit és a következő kör alatt elmennek mondjuk a lovasaim ha velük támadtam mert nincs elég hely a barakokkban(és persze nincsenek otthon ijaim)? És a visszavásárolt laki teki hatására megüresedett helyre veszek mondjuk ijakat?

Egy apró kiegészítés: //Mégsem mert hülyeség. :)//

Remedy 02-08-2010 15:11

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 240225)
Egy apró kiegészítés: lehet, hogy rosszul tudom, de én úgy emlékszem, nyugodtan lehet bent íjad, mert a távollévő seregek mennek el először. Szóval elég csak a tekerccsel szórakozni.

Ha rosszul tudom, javítson ki valaki. :rolleyes:

Rosszul tudod, olvass sugot, es ne irj javitaskent badarsagokat. Kosz. :) (haboru sugo vege...)

vityu 02-08-2010 17:32

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 240225)
Egy apró kiegészítés:
Ha rosszul tudom, javítson ki valaki. :rolleyes:

Én kitörölném ezt, mielőtt valakinek bennmarad a kis agyában :)

Minden esetben az otthon lévő sereg megy el először, ezért a hatását igazán csak a barakkhelyek nagy %-ának kiküldésével lehet elérni.
Ez is lehet támadó taktika, inkább az alsó régiókban. Mert ott még inkább győz a mohóság, és sok kis sereget küldenek ki hiénázni, amit engedéssel simán lehet védeni.

DE ne úgy csináld, hogy a sereg beérkezett, és puff be a klánraktárba a lakáshelyzetit, mert az úgy rettenetesen költséges lesz.
Körváltás előtt 1-2mp-cel távol, és ha jön valaki, akkor berakod a raktárba. Ezt természetesen 2 előre megnyitott ablakkal célszerű. Vagy lehet úgy is, hogy berakod, és ha nem jön senki kv előtt, akkor kiveszed. Így nem lehet lopni kv előtt. (Ha belelopnak, és az egészet akarod berakni, akkor nem fog sikerülni.)

All times are GMT +1. The time now is 00:01.