Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Fagyasztás 2. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4057)

Ati 02-09-2010 09:20

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 240312)
tudom azonosítani az azonosítási időszakon kivül eső időben is ? (hamarabb)

Nem tudod előbb azonosítani, mert akkor még nem kapott az ország azonosítókódot, amit be kell írnod a folytatáshoz. De ha adnék is neki, maximum arra lenne jó, hogy plusz egy azonosítás, mert ősszel úgyis kap mégegyet, amikor mindenki kap.

Princ 02-09-2010 10:01

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 240308)
az eredeti kérdésfelvetés utolsó sorára válaszoltam ("Jelenleg csak az ötödik szinten lévőt engedi ")
és van fagyasztott országom, és arról nem szoktam pofázni amit nem csináltam már. Hex meg leírta a többit előttem.

Thx, akkor légyszíves azt idézd legközelebb, amire reagálsz.

reichz 02-09-2010 10:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 240313)
Nem tudod előbb azonosítani, mert akkor még nem kapott az ország azonosítókódot, amit be kell írnod a folytatáshoz. De ha adnék is neki, maximum arra lenne jó, hogy plusz egy azonosítás, mert ősszel úgyis kap mégegyet, amikor mindenki kap.

köszönöm , tiszta és világos már minden

c.s.a. 02-12-2010 18:19

Helló. Nekem az a kérdésem lenne, hogy van 3 orim. A 3-as normál gyorsaságúban, a 4-es normál gyorsaságúban (szabin). és egy orim az 5-ös lassú csoportban. A 3-ban még nem teljesítem a feljutás feltételeit, a 4-ben igen, és az 5-ben is igen. De. A súgóban olvastam, hogy ugyanazon a szinten nem lehet 2 orim, még akkor sem, ha különböző a gyorsaság. az 5-ből már lépnék, de azt írja, hogy ország a következő csoportban-NINCS. Így nem is tudom fagyasztani. Ha lépnék nem raknak át az anarchba? mert azt nem szeretném. Az oszágok össze vannak kötve. Előre is köszi a választ.

Nekem az a kérdésem lenne, hogy lehet e 5-ös LASSÚ csoportból fellépni a 4-be úgy, hogy ott van egy orim a NORMÁL gyorsaságon (szabin).Van egy a 3-on is normálban. A fellépésnél azt írja, hogy ország a következő csoportban nincs. Így azt nem tudom fagyasztani. Pedig az országok össze vannak kapcsolva.. Csak a 3-al nem teljesítem a feltételeket.

Ati 02-12-2010 18:58

Quote:

Originally Posted by c.s.a. (Post 240713)
Helló. Nekem az a kérdésem lenne, hogy van 3 orim. A 3-as normál gyorsaságúban, a 4-es normál gyorsaságúban (szabin). és egy orim az 5-ös lassú csoportban. A 3-ban még nem teljesítem a feljutás feltételeit, a 4-ben igen, és az 5-ben is igen. De. A súgóban olvastam, hogy ugyanazon a szinten nem lehet 2 orim, még akkor sem, ha különböző a gyorsaság. az 5-ből már lépnék, de azt írja, hogy ország a következő csoportban-NINCS. Így nem is tudom fagyasztani. Ha lépnék nem raknak át az anarchba? mert azt nem szeretném. Az oszágok össze vannak kötve. Előre is köszi a választ.

Nekem az a kérdésem lenne, hogy lehet e 5-ös LASSÚ csoportból fellépni a 4-be úgy, hogy ott van egy orim a NORMÁL gyorsaságon (szabin).Van egy a 3-on is normálban. A fellépésnél azt írja, hogy ország a következő csoportban nincs. Így azt nem tudom fagyasztani. Pedig az országok össze vannak kapcsolva.. Csak a 3-al nem teljesítem a feltételeket.

A 4. szinten nyugodtan lehet különböző csoportokban egy-egy országod, csak az 5. (kezdő) szinten nem lehet egynél több az anarchista csoporton kívül. Ha össze vannak kapcsolva az országok, és engedi a játék, hogy lépj (az általad felvázolt esetben engedi), akkor nyugodtan léphetsz. Más teendőd nincs, nem kell se fagyasztás, se semmi más.

c.s.a. 02-12-2010 19:51

Helló

Köszönöm szépen. Nagyon sokat segített.

All times are GMT +1. The time now is 12:02.