Quote:
Originally Posted by reichz
(Post 240038)
nagyon érdekes dolog ez egyébként :) saját indíttatásból nyitottam a témát , épp ütnek nem kicsit , egy 5. szinten nincs sok célom azzal az orival egyszerűen próbálgatom mit lehet kibírni és miféle taktikával lehet túlélni és azt el kell mondjam nem kezdő társaság próbál laposra taposni de úgy látom 5. szintek alján ezt szinte lehetetlen megtenni, bontottam már 0 ra full üres ori 75 lakos azt hiszem ez volt a mélypont, de innét is van vissza , igazából nem is buktam jelentős összeget még el pedig 5. napja tart és legalább 50 sereg járt már nálam , 7-8 körre tartom magam tőlük persze így is odabontanak vagy fokoznak a sereg indítására de rengeteg pénzükbe lehet már ez a móka és csak nem hagyják abba .
megéri ez? mire jó ez ?
|
Ennek a megítélése nagyon sok dologtól függ.
Nemrég találkoztam olyan illetővel, aki egy fosztás után elkezdett ártózni, ami addig teljesen ok. Viszont neki nem volt elég, hanem volt egy bizonyos belső kényszere is, hogy megírja nekem zöldben, hogy nagyon kevés vagyok hozzá.
Kapott jópár mészárt, ő is ártózott, aztán egy kis szünet, írtam neki, hogy abbahagyhatnánk, erre visszaírt egy "mérsékelten" sértő zöldet. A vége az lett, hogy elszabizott...
Akinek van pofája becsmérelni és sértegetni, szólás után sem leállni, az ne csodálkozzon, ha rommá ütik.
Viszont a konkrét üzengetésen kívül nem tudok elképzelni olyan okot, amiért valakit huzamosabb ideig kellene cseszegetni. Amilyen szánalmas valakit becsmérelni zöldekben, olyan szánalmas valakit ütni úgy, hogy már régóta sem zöldben, sem cselekedetben nem tett semmit olyat, amit provokációnak lehetne értelmezni.
A te példádból viszont csak az derült ki, hogy az ellen mit csinált. Az nem, hogy te mit csináltál illetve mit csinálsz. Mivel kettőn áll a vásár.
Amúgy alapjáraton minden ilyen kicsinálást nevetségesnek tartok, mert az ilyen kicsinálós bandák nagyrészt nem tolják fel az arcukat a csoportok topjaiba, ahol igazán bemutathatnák, hogy mennyire is kemények :)
Az is enyhén szánalmas, hogy ütjük a szerencsétleneket, majd mnt-t kéregetünk már előre azoktól, akikről tudjuk, hogy tudnak is játszani :)
Szóval azt gondolom elég sok mindenen múlik, hogy az általad leírt akció pontosan milyen elbírálás alá kell, hogy essen.