![]() |
Megnéztem a filmet számítógépen, semmi extra. halálra untam magam...
Sablonos, tipikus amerikai maszlag, végtelenségig primitív karakterekkel, jellemekkel, 2 dimenzióban. Na mondom, ha ennyire istenítik ezt a filmet, biztos bennem a hiba. Uccu neki, irány a 3D mozi. valóban megváltozott a véleményem. Sablonos, tipikus amerikai maszlag, végtelenségig primitív karakterekkel, jellemekkel, 3 dimenzióban. :D |
A történet bugyuta, de a látvány miatt megérte megnézni :)
|
Quote:
kommenteket érdemes elolvasni: A Na'vi-k így szexelnek |
Nekem a látvány 2D-ben is tetszett, jó volna látni IMAX-ben... talán sikerül, bár inkább nem fog ahogy sejtem.
A történtet az iszonyat sablonos volt a trailer és 10 perc után tudod mi lesz a vége, legalább 1 csavart tehettek volna bele, bár lehet az zavarta volna a látványt :) Egyre inkább úgy gondolom hogy a jövő mozija nem lesz más mint látványra komponált zene vagy vica versa. Visszatérünk a némafilmekhez :) Némely filmnél a pörgős trailer jobb élményt nyújt mint maga a mozi. |
Már jönnek lassan a 3D-s TV-k is! Mondjuk azt nem tudom elképzelni még... lehet szemüvegben kell majd nézni? :eek:
|
nyár óta vártam a filmet az első trailer óta kb.. nekem nagyon tetszett 3 szor néztem meg ebből kétszer 3d-ben amúgy is szeretek moziba járni, szeretem a hollywoodi filmeket is nagyon.. szóval nekem 10/10 pontos film..
|
Meghalt egy tajvani férfi, miután megnézte az Avatar című filmet. Orvosa szerint a korábban is magas vérnyomásban szenvedő férfi valószínűleg a 3D-film miatt kapott agyvérzést.
A 42 éves Kuo akkor kezdte rosszul érezni magát, amikor nemrég megnézte az Avatar című filmet. A férfit a magas vérnyomása miatt Hszincsu város kórházába szállították, ahol elvesztette az eszméletét. A vizsgálat agyvérzést állapított meg nála - mondta kedden Peng Csin-csih, a sürgősségi osztány orvosa. „Valószínű, hogy a film nézése váltotta ki a magas vérnyomást” - tette hozzá az AFP hírügynökségnek. Kuo 11 nappal később belehalt az agyvérzésbe, így a China Times lap szerint ez az első haláleset, amely James Camerin sci-fi filmjéhez köthető. Több filmrajongó internetes oldal szerkesztője és olvasója számolt be fejfájásról, szédülésről, hányingerről és elhomályosult látásra a 3D-technológiát használó Avatar miatt. :eek: |
Quote:
Régen más 3d-ben adott filmnél (rövid volt szerencsére), nekem már fél óra után fájt a fejem, de el is mondták, hogy ez normális lehet, a szemüveg miatt. Szal valszeg, simán a szemüveg miatt van, meg, hogy becsapják ezzel ugye a szemet (agyat), amit lehet nem vesz jó néven az idegrendszer. :) Bár, nem tudok semmi konkrétat. :rolleyes: Jah, és a filmet én először letöltve láttam, közepes minőségben, de viszonylag megtetszett. Lehet, hogy kiszámítható a sztori, de megnézem 3D-ben is, mert érdekel, meg tudott fogni. :) |
Quote:
|
Jah, és a filmet én először letöltve láttam, közepes minőségben, de viszonylag megtetszett. Lehet, hogy kiszámítható a sztori, de megnézem 3D-ben is, mert érdekel, meg tudott fogni. :)[/quote]
Mindenképpen ajánlom a 3D-t hozzá, mert akkor nagyon ütős a látvány! Amikor szemüveg felett kukucskáltam olyan lapos volt valahogy... :D |
| All times are GMT +1. The time now is 09:08. |